lauantai 23. helmikuuta 2013

Golden Rose Jolly Jewels x2

Perjantaina aamupäivällä postiluukusta kolahti testiin pari lakkaa Golden Rosen uudesta Jolly Jewels-kokoelmasta. Lakat on kyllä monissa blogeissa nähtykin jo, ja kattavat hinta- ja muut tiedot löytyvät Sonnelasta täältä.

Saamani lakkojen numerot ovat 114 ja 105. Jolly Jewelsit ovat söpöjä, sellaisia että suurimman osan näistä varmaan hankinkin, kunhan tulevat kauppoihin. Pieni miinus tulee vain siitä, että lakoilla ei ole vieläkään nimiä, vain numerot.


Tikutin aluksi molemmat, ja yllätyksekseni 105:n pohjaväri onkin vaaleanpunainen/pinkki, vaikka pullossa se on ihan selvä liila. Kuvittelisin tämän näyttävät aika herkulta esim. Picture Polishin Wisterian päälle kerrostettuna. Tikuilla molempia lakkoja kaksi kerrosta.


 Kynsille pääsi ensin 114, vaikka kieltämättä se oli näistä se vähemmän mieluisa.. Vierastan tikkuglitteriä, ja tästä sitä löytyy kahdessa värissä ja koossa. Tuollaista roosanväristä hologrammista, isompaa tikkua, ja ihan pienenpientä ja ohuenohutta sinistä. Lisäksi lakassa on kultaista ja sinistä hexiä, kieltämättä erikoinen yhdistelmä.

Lopputulos on kuitenkin kiva, kunnon bling bling-överit, ja tuo mieleen Absolutely Alicen ööm.. kadonneen serkun? :DOli pikkuisen haastava kuvattava, ja ei tämä kyllä nyt kuvissa näytä yhtään siltä, miltä elävässä elämässä. Ei netinkään syövereistä kaivamissani swatcheissa.

Kun vähän katsoo kieroon ja silmät muutenkin karsastaa, niin lakka näyttää oikein super-kimaltelevalta, siis tällaiselta (kuva normaalia pienempänä, koska sen katselu isompana tuntuu aiheuttavan normaalia pahempaa päänsärkyä):


Läheltä töllätessä lakka näyttää kutakuinkin tältä. Tikut ja hexat siellä sikinsokin, melko sulassa sovussa. Omiin kynsiini lakkasin 3-4 kerrosta, ja jossain välissä paikkailin yksittäisiä kaljuiksi jääneitä kohtia.


8 kommenttia:

 1. Noi on niin nättejä! Saankos mä tyhmänä kysyä, että onko sulle tarjottu noita tuotteita testiin vain ootko itse pyytänyt, että saisit esitellä niitä? Itseäkin meinaan kiinnostaisi nuo ihan kympillä eikä kukaan koskaan tarjoa mulle mitään testattavaksi ja noita ei saa edes kaupasta vielä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saat kysyä, etkä ole tyhmä :D

   Näitä tarjottiin minulle pienen mutkan kautta, eli etsiessäni miittisponsseja, ko. maahantuoja ei ollut kiinnostunut, mutta blogiini tutustuessaan kysyivät, saavatko lähettää blogia varten arvosteltavaksi muutaman lakan :)

   Poista
 2. Varmasti hankin noi kummatkin kunhan Suomeen rantautuvat! Multakin lötyy noita jo pari, mutta kiva et tulee Suomeenkin mynntiin, niin voi hamstrata sit vaikka loputkin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miekin jo oottelen, että tulisivat.. Harmi että muutama lakka ei ilmeisesti ehdi keväällä Suomeen ollenkaan, mutta ne voi sitten hankkia myöhemmin tai tilata ulkomailta ;)

   Poista