keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Kun MWGG sai kaverin...ja bloglista+bloglovin'


MWGG:n epäidenttinen kaksonen on vaaleampi, viileämpi ja edullisempi tapaus. Ninja Polishin He Went to Jarred on 12K valkokulta-flakie, hintaa lakalla 15 dollaria. NP:lla on myös oma MWGG-versionsa, The Midas Touch, jossa karaatteja on OPI-lakan 18 sijaan 24, millä nyt ei sinänsä ole niin suurta merkitystä, kun kyse on "vain" kynsilakasta.


Monet haikailivat The Man With the Golden Gunin ilmestymisen jälkeen hopeanväristä versiota tms, ja tässä on kyllä yksi hyvä ehdokas, vaikkei nyt mikään hopea olekaan. Kaunis kuitenkin, ja etenkin sopiva varmasti niille, jotka eivät välitä keltakullan lämpimyydestä. Eikä hintakaan niin kirpaise.


Lakkauksessa pohjalla Kikon 345, harmaanvihertävänvaalea, ehkä ripauksen minttuinen jopa. Päällä tietty Ninja Polishin He Went to Jarred. Nimi viitannee erääseen meemiin.

Ohimennen haluan mainita, että pitkästä aikaa otin otsikossakin mainitut Bloglovin'- ja Blogilista-namiskat käyttöön. En kyllä tiedä, käyttääkö kukaan näitä enää, tuntuu yhä harvemmassa blogissa olevan sivupalkissa. Blogi on siis lähes alusta asti ollut noihin palveluihin ilmoitettuna, mutta meni varmaan vuosi niin, että Seuraa-nappuloita ei ollut täällä nähtävillä.

Väkersin sitten aikani kuluksi mokomat namiskat omaan sivupalkkiini, ja myös näitä kuvia myös tästä postauksesta klikkaamalla pääset liittymään blogin seuraajaksi.
5 kommenttia:

 1. Noi ninja polishin kulta-flakiet on itelläkin ollut ostoslistalla jo jonkin aikaa, ihania ja kohtuuhintaisia :) Valkokulta on varmaan vielä monikäyttöisempi kuin tavallinen keltainen versio.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep tää valkokulta on kyllä neutraalimpi sävyltään tietty, niin näyttää varmasti hyvältä kaikenlaisten lakkojen päällä. :)

   Poista
 2. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Mistä sä olet onnistunut saamaan tuon?? Olen viikkokausia odottanut ilmoitusta sähköpostiin että HWTJ:ia olisi taas saatavilla mutta katinhännät. Ihan järjettömän ihana ja täydellinen yhdistettynä minttuun <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo totta :0 Nimittäin, miekin varmaan kolmisen kuukautta sitten ilmoittaudun sähköposti-ilmoituslistalle Ninja Polishille, ja sellainen tuli sitten toissaviikolla. Pistin sitten parin päivän päästä siitä tilaukseen. Mutta nyt taas, kun katsoin, niin on olevinaan out of stock. Kuinkohan vähän/paljon hyö oikein aina kerralla noita lakkoja pistää jakoon, kun nyt jo taas on loppunut. :/

   Poista
 3. Mäkin oon yrittäny metsästää tätä! :p

  VastaaPoista