sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Ranskalainen geelimanikyyri avec Mereneid

Viimeisimmästä geelilakkauksesta onkin jo varmaan kuukauden päivät kuluneet, joten pakatessani eilen viimeisetkin lakat muuttoa varten miehen isoon matkalaukkuun, tein ranskalaisen version tammikuussa ollutta miittiä varten saamillani Mereneidin antamilla geeleillä. Kaksi saaduista neljästä geelistä on myös led-kovetteisia, Kwik-Soak-alusgeeli ja nimenomaan ranskalaisiin manikyyreihin tarkoitettu Snow White-päällysgeeli.

Jos jotakuta ei kiinnosta lukea ajatuksella tekstejäni läpi, tässä kaikki käytetyt tuotteet:

  • Neo-Amisept (cleanserin asemesta)
  • Sensationail Gel Primer
  • Mereneid Kwik-Soak-alusgeeli
  • Mereneid Snow White-päällysgeeli
  • Essie Pinkadelic
  • Essene gel look topcoat


Koska Sensationailin base&topgelille kävi pienoinen kaatumisonnettomuus, korkkasin Mereneidin alusgeelin. Koska varsinaista värintöntä topgeliä ei minulla ole sitten ollenkaan, tein 30 sekunnin uunittamisen jälkeen vain ranskiskärjen Snow Whitella, uunitin varuiksi minuutin (vaikka 30 sekunnin sanotaan nettisivuilla ainakin riittävän) ja pistin päälle vain Essien Pinkadelicia. Ei nyt vissiin mennyt ihan oikeaoppisesti, mutta katsotaan miten kestää.

Aika hyvinhän nuo kellastuneet osat kynnestä kuultaa tietenkin läpi, kun missään välissä ei ole mitään kellastuneisuutta peittävää tai häivyttävää, mutta ei mitenkään häiritsevä seikka irl.


Eihän nämä nyt kyllä täydellistä lähelläkään ole, vaikka pelkkiä kärkiäkin taiteilin minuuttitolkulla yhtä kynttä kohden... Mutta ihan kelvolliset ensimmäseksi geelilakoilla tehdyksi ranskikseksi. Jospa ensi kerralla sitten vähän suuremmalla menestyksellä :P

En ole ennen valkeaa geeliä kokeillutkaan, mutta tämä Snow White oli kyllä miellyttävän helppo käsitellä. Hiukan jähmeän tahmea, joten ei valunut hallitsemattomasti pitkin ja poikin, ja yhdellä kerroksellä täysin peittävä ja siveltimen jälkiä jättämätön (niinku nettisivuillakin mainostetaan, joten mukava, että lupaus toteutui).


Tuosa yllä olevassa viimeisessä kuvassa näkyy ihan ministi Essien Pinkadelicissä oleva hienoinen hohde. Pinkadelicissä on vaaleanpunainen läpikuultava pohja, jossa ihan vähäsen pientä oranssia/kultaista ja ehkä pinkkiä shimmeriä. Ei edelleenkään mikään silmille hyppäävä kimallus, vaan ennemmin mukavasti vaikkapa tuota valkoista kärkeä taittava lakkasävy.

Varastossa on onneksi menneiden päivien lakkauksia, joten kenties postauksiakin tiedossa ennen varsinaista muuttohässäkkää.. Normilakat on ja pysyy laukussaan (kunnes muutaman tunnin päästä sorrun ja levitän kaikki lattialle ihailtavaksi...).

Ps. Punnitsin muuten lakkalaukun. Painoi 20,7 kilogrammaa. Olen ehkä pienesti järkyttynyt, mutta niin kauan, kun jaksan itse kantaa lakkani, asia ei voi olla ongelma, eihän? :D (toim. huom. Viime kesänä kynsibloggaaja kanniskeli päivät pitkät tyytyväisenä parhaimmillaan 35 kg painoisia betoniharkkoja, joten 20 kg ei tunnu missään. Melkein)

Edit: Ja tokihan peukkukuva vielä.


1 kommentti:

  1. ooh, näyttääpäs tuo snow white tosi kauniilta puhtaalta valkeelta!! :) tuota pitääkin kokeilla iteki heti ku kynnet kasvaa vähän. jotenki luulin et se ei ois geelilakka vaan joku rakennegeeli tai jotai mikä ei sopis geelilakan kans mut hyvä et olin väärässä, näyttää tosi ihanalta. oot näköjään ottanu uudet nudet urakalla testiin ;) - m

    VastaaPoista