lauantai 23. helmikuuta 2013

Nude to Gold to Burgundy


Annoin itselleni palautetta postausten epäselvyydestä. Kerron aina käyttämäni lakat jossain höpönlöpön-tekstin seassa, jonne monelle se kenties pääasia hukkuu. Nyt teen toisin ja listaan lakat selkeästi erikseen.

       Käytetyt lakat:
 • Essie - Be Right Bag
 • Essie - The Cove Copper
 • OPI - Golden Rules!
 • Wet n Wild - Burgundy Frost
Be Right Bag tuli vaihdossa/ostoksena kun tapasin ensimmäisiä kertoja erästä toista paikallista kynsiharrastajaa ;). BRB on Ciatén Cookies and Creamin tapaan maitokahvimainen vaalea nude, mutta BRB:stä löytyy lisäksi hentoinen pinkki shimmer. Kynnellä shimmer ei ole niinkään vahva, kuin pullossa, mutta läheltä tiirailtuna nähtävillä. Toki sitten tekemäni liukuvärjäys tehosti shimmerin piiloutumista lisää.

Shimmerin lisäksi BRB on läpikuultavampi, kynnellä kolme kerrosta ja silti kynnen vapaa reuna jää näkyviin. Kuviin tämä ei ihme kyllä välittynyt yhtä paljon kuin livenä.


 Liukuun käytin ensin Essien Cove Copperia ja sen päälle pikkuisen OPI Golden Rules!-lakkaa. Tuli jotenkin monivivahteisempi kahdella samansuuntaisella lakalla, kuin mitä se oli pelkällä Cove Copperilla. Lopuksi ystävältäni J:lta New Yorkin reissulta tuliaisiksi saamaani Wettiksen Burgundy Frostia ja päälle Nails Incin pikakuivattava Albert Bridge topcoat. 

Aluksi meinasin jättää Burgundy Frostin kokonaan pois, mutta lakkaus näytti jotenkin valjulta ilman, ja kaipasi kunnon kontrastia. Tokihan olisi ollut hillitympi ja enemmän "office friendly" ilman, mutta itse tykkään juuri tästä kontrastista näissä. Ja silti, vaikka kontrasti värien välillä on suurehko, niin silti ne sopivat aikasta nätisti yhteen.

Liukuvärjäyksessä käytin ensimmäistä kertaa Mimaxilta tammikuussa ollutta miittiä varten saamaani liukuvärjäyssettiä, johon kuuluu leimasinta muistuttava osa ja siihen sopivia vaihtosieniä. Näillä liuku sujui mukavan sotkuttomasti, ja sienen kevyt kostutus ennen lakkaan tuputtamista tuntui tekevän liu'usta aavistuksen hienomman, kuin ilman.

9 kommenttia:

 1. Mielettömän ihana väriyhdistelmä! <3

  VastaaPoista
 2. Kaunis väriyhdistelmä! Hyvä, ettet jättänyt tuota Burgundy Frostia pois :)
  Kostutitko sientä vedellä? Tuota en olekaan itse koskaan kokeillut... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Juu, hiukan vain kastoin veteen ja odotin että vähäsen imeytyy. Näin ei sitten itse lakkaa kulu ihan niin paljon, kuin näissä sienihommissa yleensä.

   Poista
 3. Tosi kiva lakkaus! Muutenkin tää sun blogi on mukavaa katsottavaa (hyvälaatuisia kuvia!) & luettavaa, lueskeltiin yksi ilta siskon kanssa vaikka kuinka pitkälle tätä läpi :)

  VastaaPoista