keskiviikko 6. helmikuuta 2013

4x sekalaiset lakkaukset ja sen semmosta


1. Zoya Apple. Granny Smith-omenanvihreä glassfleck lakka kullanhohtoisilla hippusilla. Superkimaltava, suparnätti. Pikkurillissä ja keskisormessa Apple on yksinään, nimettömässä ja etusormessa Kikon täyteläisenvihreän 391:n päällä. Kuvissa ja swatcheissa näyttää aika poikkeuksetta aika laimealta, verrattuna livenä nähtävään kimallukseen.

Zoya Apple oli heräteostos joskus viime syksynä fb:n Kynsikoristekirppikseltä , mutta tästä tulikin parin lakkauskerran jälkeen yksi suosikkilakoista. Vihreä väri ei muutenkaan ole niin suosikki, mutta tässä kullan ja vihreän liitto on aika täydellisesti onnistunut.2. Ciaté Power Dressing + Glass Slipper. Vaikka itse sanonkin, niin melkoisen lyömätön yhdistelmä. Kameralla en taaskaan saanut tallennettua sitä livenä nähtävää "inner sparkle"-kimallusta, joka saa kynnet ja tämän lakkauksen vaan näyttämään niin kauniilta. Kuvissa Glass Slipper-glitterlakkaa pari kerrosta, yhdellä saisi hiukan hillitymmän ja elegantimman lopputuloksen.

3. CC - Feverish + Ciaté Enchanted Rose + lakat sormilla. Olisi pitänyt kokeilla Enchanted Rosea jonkun vielä tummemman päälle, varmaan jonkun munakoison tai mustankin päällä olisi aika päheä. Tästä yhdistelmästä tuli vähän ChG Ruby Pumpsmainen lopputulos.  Mutta, tämäkin oli livenä kuin sisältä käsin itse itsensä valaiseva, jos nyt näin voi asian ilmaista. Kimallusta riitti enemmän, kuin osasin auttaa kameraani ymmärtämään.4. Ciaté Burlesque + Magic Carpet. Tämä on ehkä rumin näistä kuvista, ja kimallus tulee esiin huonoiten kaikista. Mutta hitsin nätti tämäkin irl, uskokaa tai älkää!

Yhtäkaikki, tykkään aika kovin näistä Ciatén joulukalenteri-ekslusiivisistä glitterlakoista, enkä ainakaan suosittele hankkiutumaan näistä eroon, jos joku on näitä käsiinsä kalenterista tai muualta saanut. Ovat ihan todella monikäyttöisiä ja kauniita pullossakin :D. Täytyy kyllä ihan sanoa, että olen nähnyt tosi epäedullisen näköisiä swatch- ynnä muita -kuvia näistä netin ihmemaassa, ja toteankin, että parhaimmilta nämä näyttävät takuulla tummempien lakkojen kuorrutteena, ei niinkään vaaleiden. Esim. Enchanted Rose voisi näyttää aika metkalta myös ihan tummantumman vihreän päällä. Glitterlakat olivat helppoja levittää ja käsitellä muutenkin, eikä poistaminenkaan tuottanut erityistä tuskaa, vaikka foliomenetelmä kyllä pelastaa tässäkin paljon.

Ja sitten päivän muihin uutisaiheisiin. Hamassa tapissa odottaa muutto yksiöstä kaksioon (Uujee!), tarkemmin ottaen ensi kuun vaihteessa. Saatiin melkein kaikki mitä toivottiinkin kaksiolta, avaruutta, valoisuutta, uutuudenkarheutta, edukasta vuokraa kaikkeen edellämainittuun nähden ynnä muuta... Mutta yksi asia tietysti on, josta joutui hiukan tinkimään. Ei nimittäin vieläkään kunnon keittiötä. Blah.

Olin jo haaveillut suunnattoman suuresta modernista keittiöstä valkoisine, korkeakiiltoisine kaappeineen ja rosterikodinkoneineen. Noh, saatiin aivan todella mini (nykyistäkin n. kolme kertaa pienempi) keittokomero. Tai nurkkaus. Tai mikä tupakeittiö hän onkaan. Laskutilaa on ehkä kokonaista puoli metriä (nykyisessä arviolta 1,5 metriä :D), ja kaappitilaa siellä on aivan äärimmäisen vähän, mutta on sentään jääkaappipakastin. Se oli yksi ratkaiseva tekijä asunnon valinnassa, niiden sadan muun lisäksi...köh. No mutta, keittiössä keittokomerossa on silti ne korkeakiiltoiset valkoiset kaapit ja sitä rataa.. Tai jotain sinnepäin.

Lasken lähestulkoon sekunteja muuttoon, olen pikkuisen yli-innokas ja haluaisin muuttaa nythetijo. Saataisiin kissaneiti porukoiltani oljamista kotiin mamin (eli meikän) luokse, ja ja..

Mitä tekemistä tällä oli kynsiblogin kanssa? Ei mitään, tää oli vaan tällanen kurkistus arkielämääni. Varmaan ehkä saatan intoutua asiasta jotain muutakin rustailemaan, sittenkun ollaan uudessa kämpässä.

Ainiin! Putkiperheeseeni muutti uusi adoptiolapsi, Nikkorin 40mm f/2.8. Joka tarkoittaapi sitä, että makrokuvaamisenkin pitäisi olla snadisti mielekkäämpää! Eli nyt jännätään, tapahtuuko tulevaisuudessa kynsikuvien laadussa mitään parempaan suuntaan vai ei. Toivottavasti kyllä. Kiitoksia vaan Rauman suuntaan. :)

6 kommenttia:

 1. Kivoja lakkauksia ja onnea tulevaan kotiin

  VastaaPoista
 2. heh, bongasinpas siut! onnea miljoonasti uudesta kämpästä, kiva et teitä lykästi!
  terkuin poppis

  VastaaPoista
 3. Sinulle rakkautta :-) http://papaijameri.blogspot.fi/2013/02/tunnustettu.html

  VastaaPoista