maanantai 18. helmikuuta 2013

Tänään on ulkona kaunista

Viimeperjantaiset vierailukynnet. Pääsin lakkaamaan myös kahden ystävän, J:n ja M:n kynsiä taas pitkästä aikaa. Itseasiassa J:n kynsiä en ollut koskaan ennen lakannutkaan. Harmi vaan, etten ehtinyt ottaa kuvia, kun tuli kiire lähteä porukoille sieltäkin. Omat kynnet jokatapauksessa tein edellisenä iltana hätää kärsien (no ainakin melkein), kun oli kiire päästä nukkumaan.

Lakkana pohjalla oli Ciatén Cookies and Cream, kaksi kerrosta, blingblong-"jalokivi"-tarrat ovat Konadin. Tällä hetkellä noita samoja tarroja ja muutamia muitakin näyttäisi olevan Cesars Shopissa puoleen hintaan, mikäli irtohelmien ja strassien kanssa näpertely ei innosta (no ei innosta :D).


Oma C&C-lakkani on minikokoinen, siitä muuan lakkajoulukalenterista tupsahtanut. Kuivumisaika oli pika, kuten esimerkiksi Ciatén Mistressissäkin. Lakka pysyy hyvin, vain pientä kärkikulumaa oli näin viikonlopun jälkeen havaittavissa, joskin jostain syystä lakan sai nyt kuorittua pois kynsiltä aika yhtenäisinä levyinä, ikäänkuin lakkauksen alle olisi jäänyt rasvaa tms. Eli neljää päivää pidempään tuskin olisi näitä kannattanutkaan pitää.

En lakannut päällyslakkaa ollenkaan tarrojen päälle, vain kevyesti puskuroin reunoja vasten, jotta eivät heti irtoaisi. Eivätkä irronneetkaan. Kestivät hyvin käsienpesut, parit saunomiset ja suihkut.


Vaikka itse sanonkin, niin tämä maitokahvin vaalea nudesävy näytti aika hyvältä omaa ihonsävyäni vasten. Ei ole mitenkään punertava tai rusehtava, vaan juuri sopivan maitomaisen vaalea. Tarroissa strassien ja helmien lisäksi olevat kultaiset helmet tuntuvat sopivankivasti tähän lakkaan - vaikutelma ei ole liian överibling-tukiais-tyylinen, vaan sopivan hillitty ripauksella glämööriä.


Edelleen muuten lievässä harjoitteluvaiheessa makro-objektiivin kanssa. Viikonloppuna sain jo ihan kivoja kuvia ulkoilevista karvatassuista lumen keskellä, mutta nää itse makrokuvat.. Oh well.

Lopuksi vielä perinteinen peukalokuva ja kirsikkana kakun päällä kuukauden taidekuva.


Helmikuun taidekuva syntyi, kun yritin kiireessä ottaa perjantaiaamuna kuvia molempien käsien kynsistä ilman tripodia. Mokoma on lähtenyt omille kolmijalkaisille teilleen, ilmeisesti muuttokaaosta pakoon. Joskin kaaos on enää muisto vain, ja asuntomme muistuttaa minimalistin askeettista laatikkoa. Niimpä siis laitoin kameran laukomaan kymmenen sekunnin viiveellä, asetin kädet hienosti ja näkyvästi jotta kuvasta tulisi jotakuinkin pätevä ja...


...joku kummitussumu ilmestyi vasempaan alareunaan, ylipäätänsä koko kädet olivat keskellä olemisen sijaan vasemmalla ja oikealle pääsi väärinpäin oleva lakkapullo. Siinäpä tämän kuun taidekuvan oleelliset tiedot.

Sana "kiire" ilmenee postauksessa kolme kertaa. Koko ajan hirveä kiire, vaikkei olisikaan. Ja sittenkun on, niin mitään en saa kuitenkaan aikaiseksi. Ehkäpä tämä(kin) tästä, vielä joskus.

10 kommenttia:

 1. Mulla on kiireen kanssa sama juttu, aina on kiire, vaikkei aina oliskaan :D Ihanat kynnet! Kaunis lakka, ja jumalaiset "tarrat" <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöljä krooninen kiire.. Vois mennä muualle vaivaamasta meitä :D Ja kiitos!

   Poista
 2. Kiirettä täällä myös ja mitä mä nytkin olen viimeisen tunnin tehnyt: ollut facebookissa... BLAH!

  Mutta ihanat kynnet, ja ihanan värinen lakka! Oon aivan innostunut nudelakoista nyt jostain syystä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanku miun suusta, fb:ssa sitä tulee täälläkin puolella ruutua roikuttua, huoh. Jospa se tästä, joskus ehkä miekin opettelen kunnolliseen ajankäyttöön.

   Tuo lakka on kyllä omnom kaikkien muiden nude-lakkojeni joukossa. Voisi ihan täysikokoisenakin hommata sitten joskus, kun tuo loppuu. Kiitos :)

   Poista
 3. Onpa kauniit, ihan kuin mulle tarkoitetut :). Pitääkin kurkata noita tarroja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Noilla tarroilla saa kyllä hyvinkin näppärästi ja vaivattomasti näyttävää jälkeä.

   Poista
 4. Upeet ♥ & banneris. <3

  kurkkaathan? > http://twostars-inthesky.blogspot.fi/ <

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista :) Ja kurkkaanhan mie ^__^

   Poista