tiistai 29. tammikuuta 2013

Kynsimiitti 25.1

Tuona pakastavana perjantai-iltana järjestettiin siis yhdeksän hengen voimin kynsiharrastajien tapaaminen.


 Miitissä tutustuttiin, juteltiin, tehtiin lakkaostoksia ja vaihtareita ja syötiin herkkuja nyyttärimeiningillä. Ooka oli esimerkiksi tehnyt meille oikein maistuvia mustikkamuffineita, ja nyt harmittaa etten kahmaissut toistakin kitaani... :D


Oli tosi virkistävää tavata uusia ihmisiä uusissa kuvioissa, ja Emmin luona oli oikein viihtyisää :) Muutaman olin jo aiemmin tavannut esim. kirppislakkakauppojen tiimoilta ja roller derbystä (puhumattakaan ookasta.. :D), mutta oli siellä meikälle uusiakin kasvoja.

Ja kuten aiemmin mainitsin, tyhjin käsin ei kukaan poistunut :D. Saatiin goodie bageihin mukavasti täytettä, oli lakkoja, koristeita, geelejä ja saippuaa. Ja vähän muutakin.

Lushilta lähetettiin kaikille näytekokoiset saippuapalat Sexy Peeliä ja Honey I Washed The Kidsiä. HIWK on tuttu jo muutaman vuoden takaa, mutta Sexy Peeliä en ole kertaakaan tullut tilanneeksi, vaikka yhdessä vaiheessa jokavuotinen jätti-Lush-tilaus oli jo lähes perinteeksi muuttunut.

Bio Sculpture lähetti kaikille pullot lakanpoistoainetta, kynsilakan (alemmassa kuvassa), kynsinauhatyöntimen ja miniviilan. Heti alla olevassa kuvassa myös Mimaxin lähettämä liukuvärjäyssienisetti. :)


CesarsShopilta leimaussetit. Samat lakat ja laatta kyllä löytyy jo itseltä, mutta tämä päässee sitten luultavasti tulevaan 2-vuotisarvontaan, joka on muuten ruhtinaallisesti myöhässä. Järjestänen arvonnan kuitenkin tässä kuluvan kevään aikana, kunhan eräs asuntoasia on saatu hoidettua alta pois.


 Lahopäänä sitten laitoin kahteen kuvaan liukuvärjäyssienet, vaikka settejä oli siis yksi jokaiselle :D. No, anyways. 12 glitterpurnukan rasia on myös Mimaxilta. Osa väreistä on jo entuudestaan Helmerissä, mutta eivät kaikki. Etenkin sininen näyttää herkulta.

Söpöissä organzapussukoissa saimme erilaisia koristeita Inkki Pinkiltä. Itselleni sattui mikrohelmiä, kukka- ja Italianlippu-fimot ja keltaista glitterdustia.

Mereneid lähetti kaikille neljä erilaista geeliä testiin, kaksi geeleistä kovettuu led-valossakin, mutta kaksi vain uv-valossa. Nämä kaksi uv-valolla kovettuvaa annankin geelikynsikoulutukseen menevälle, kynsiharrastuksesta tutulle kaverilleni, Tikelle.


Lakkoja tulikin sitten ihan reippaanalaisesti. Ruby Wing Cypress Cesarsilta, Essiet (Camera, Action ja Go Overboard), Coralin punainen cremelakka Kynsikauppa.comista, OPI Don't Talk Back To Me ja Bio Sculpturen Cupcake Carnation. Kuvaan ei nyt päässyt Maybellinen tummansiniharmaalakka, koska jotenkin lahjakkaasti onnistuin kadottamaan sen tänne yksiön syövereihin ennen sopivaa kuvaushetkeä...


Allekirjoittanut juoni erään M:n ja Emmin kanssa hiukan, jotta saataisiin muut miittailijat yllätettyä pienillä goodie bageillä. Salaisuuden pitäminen loppuun asti oli välillä hieman haastavaa, eikä ihan sataprosenttisesti onnistunutkaan (:D), mutta kyllä niitä yllättyneitä ja ilahtuneita ilmeitä päästiin kuitenkin näkemään :). Bio Sculpturen postipaketti ei ihan ehtinyt miittiin epäonnisen postikuljetuksen vuoksi, mutta saadaan onneksi jälkikäteenkin kaikki ihanuudet jaettua.

Lämpimät kiitokset esittäisin myös miitin sponsorointiin osallistuneille tahoille; OPI-maahantuojalle, Lushille, Bio Sculpturelle, Kynsikauppa.comille, Inkki Pinkille, Mimaxille, Mereneidille, Essie-maahantuojalle ja CesarsShopille.

Ja terveisiä kaikille tällaisen osittain muuttokaaoksen keskeltä. :D

2 kommenttia:

  1. Kuulosti kivalle ja hienosti saatu sponssitavaraa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä tosi kivaa :). Kyllä siinä muutamat sähköpostit sai laitella ennenkuin tuli yhtään sponssia ;D

      Poista