perjantai 4. tammikuuta 2013

Lahjalakkoja ynnä muuta sellaista

Joulu oli ja meni ja kohta loppuu se lomakin, joka voisi puolestani kestää vaikka vielä öö puoli vuotta. Ei jotenkin inspaa tämä pimeys ja sekainen unirytmi. Mutta ei auta, kouluun se olisi taas maanantaina mentävä, jos mitään meinaa elämässä aikaiseksi saada. Muutakin kuin kynsilakkojen hamstraamista...

Noh, jos vähän iloisempiin tunnelmiin. Joulupyhät menivät oikein mukavasti perheen, siipan ja peräti viiden karvapalleron seurassa. Karvapallerot siis kissoja, joista tosin vain yksi on meidän. Pieniä lahjoja vaihdettiin, kyllä, vaikka aikuisia melkein kaikki ollaankin.


Siipalta tämmöisiä söpöjä, vesipohjaisia ja myrkyttömiä Piggy Paint-lakkoja. Lisäksi sain PP-pedikyyrisetin, jota tässä ei nyt ole. Vasemmalla itse ostettu Wettiksen Burgundy Frost.
Vasemmalla omatilaamat Femme Fatalet Winter Hyacinth ja Miasma (hyi nimi) Le Doux Nuage-nettikaupasta. Kun oli ns. kiire ja jotain semmosta. Oikealla H&M Blue Bliss ja Stay Golden.
 
Tuota Le Doux Nuagea voin kyllä suositella lämpimästi kaikille vähänkään ranskankielentaitoisille, kun toistaiseksi ainakaan sivuja ei voi vaihtaa suoraan englannille. Löytyy mukava valikoima vaikka mitä erikoisia lakkoja (Deborah Lippmann, Candeo Colors, Different Dimension..) ja meikkejä, on vähän kyseenalaista mainetta niittänyt Lime Crime, eriskummallisissa purnukoissa olevia Tony Moly-ihonhoitotuotteita ja niin edelleen jatkuen. Hinnat ovat ihan ok ja maksu hoitui näpsästi Paypalilla, postarit ehkä vähän kalliinpuoleiset. Mutta ainakin oma pakettini lähetettiin pikakirjeenä, joten pystyin seuraamaan paketin kulkua, ja tuli vielä nopeasti perille.

Tämä ei ollut sitten maksettu mainos, ihan vaan ikioma lahjomaton mielipiteeni. Ite lakkani maksoin. Kaupan päälle tosin tuli hämmentävä näyte Tony Moly-Broccoli Sprout-puhdistusvoiteesta.. :D


Sitten eräänä päivinä kävimme Anttilassa ihmettelemässä alennusmyyntejä, ja kas, Flormarit puoleen hintaan. Olen vähän apina ja matkin Sonnea, koska kerään U-Flormareita. Tosin en kaikkia, mutta kuitenkin. Siippa sitten tarttui tarjoukseen puolestani, ja sain pussillisen lakkoja:

U26, U14, U13, U22, U17
Ja lopuksi muuten vaan jo aiemmin hiukan esittelemäni Nail Incit, tai osa niistä, rivissä:

The Boltons, Richmond Terrace, Bruton Mews, Holland Park, Baker Street, The Thames


Ja ihan viimeiseksi vielä mukavat vuoden alun toivotukset ikkunajäätaiteen kera:
5 kommenttia:

 1. Noi Piggy Paintit vaikuttaa mielenkiintosilta. Saako noita ihan Suomesta vai pitääkö tilata jostain kaukomailta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä kyseiset on ostettu iHerbistä, tuolta halpojen lisäravinteiden mekasta.. Koitin etsiskellä vaihtoehtoisia ostopaikkoja, mutta ei kyllä löytynyt Suomea listalta :[ Tässä on linkit erinäisiin nettikauppoihin http://www.piggypaint.com/online-retailers En tiedä sitten noiden kaikkien toimituspolitiikasta, vai onko iHerb tyyliin ainoa Suomeenkin lähettävä.

   Poista
  2. Okei, kiitos tiedoista! :)

   Poista
 2. tosi kivoja lakkoja ,söpöjä noi possulakat =)

  VastaaPoista