maanantai 14. tammikuuta 2013

2. Livbox (tammikuu)

Tammikuun Livbox rantautui tälle puolen Etelä-Suomea viime torstaina.


Boksista löytyi tällä kertaa kaksi täysikokoista ja kolme näytekokoista tuotetta. Näytekokoinen oli mm. Dermalogican Daily Microfoliant, tuollainen jännä jauhemainen kuorinta, jota sekoitetaan pieni määrä kämmenellä veteen, ja sitten kuoritaan naama. Testasin, ja totesin hyväksi. Ei ole perinteinen rakeinen kuorinta, vaan enemmän tosiaan tuollainen veden vaikutuksesta kevyesti vaahtoava, kemiallisesti kuoriva kuorinta. Iho jää tämän jäljiltä oikein pehmeäksi ja kuulaannäköiseksi.


Toinen näyte on Louis Widmerin Anti-Ageing silmänympärysvoide, jota tuote-esittelykortin mukaan voi käyttää myös paikallisesti arpiin tai koko kasvojen tehonaamiona ja kolmantena Moroccanoil-hiusöljy. Hiusöljyt sun muut kiinnostavat edelleenkin, kun tämä hamppu nyt on mikä on. Siitäkin huolimatta, että itselleni paras kokeilemistani öljyistä ja seerumeista on ollut Mythic Oil.

 Täysikokoisina tuli IsaDoran kynsilakka (omani sävyssä Sultan Palace) ja Rimmelin Kate Moss-huulipuna (ja omani sävyssä Rossetto).  Punasta ajattelin ensin, että  "no ihan kiva", mutta Laura vihjaisi sen tuoksuvan erityisen hyvälle, ja oikeassa olikin! Tosin, testauksen jälkeen tuli todettua omaan käyttööni liian kuiva koostumus. Vähemmän rasvainen koostumus tietty takaa pidemmän kestävyyden, mutta itselläni huulet kuivuivat tämän kanssa aika reippaasti.

Tälläkään kertaa ei ollut mitään pettymystuotteita, tuota silmänympärysvoidettakin kokeilen ihan mieluusti arpiini, joskin omalle sekaiholleni se lienee turhan täyteläistä koko kasvojen naamiona käytettäväksi. Mitä nyt olen monista eritoten kosmetiikkaan keskittyvistä blogeista lueskellut, niin boksi ei ole herättänyt niin suurta ihastusta, mitä muilla. Tietysti jos työskentelee alalla ja/tai vielä bloggaakin aiheeseen liittyvästi, niin toki varmasti moniin tuotteisiin on jo tullut törmättyä ennen Livboxia. Just a thought. Mutta "tavalliselle" kuluttajalle tämä on varmasti aika passeli siinä mielessä, että tuskin suurinta osaa tuotteita on tullut aiemmin testattuakaan.

2 kommenttia:

  1. Sain myös tuon sävyisen lakan =) Muutenki jännä koko paketti ,kun ei tiedä etukäteen .Mulla tää kk oli ensimmäinen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, hyvin sattui samat lakat meille :) Ja on kyllä jännitystä aina ilmassa, kun tätä availee :) Miulla viimeinen tulee ensi kuussa, mutta uudelleentilaaminen houkuttaisi.

      Poista