perjantai 4. tammikuuta 2013

Femme Fatale Winter Hyacinth

Piti ensimmäiseksi päästä kokeilemaan Winter Hyacinthia, jonka swatch-kuvista innostukseni ko. lakkaan lähti liikkeelle. Internetin ihmeellinen maailma valaisi minua, että tämä on koostumukseltaan crelly eli cremen ja jellyn välimuoto. Itselleni on kyllä vielä toistaiseksi pieni arvoitus, mikä tässä on sitä cremeä, kun mielestäni tämä on ihan vaan jelly. Mystistä.


Väri on vaalea "teal" eli vihreänsininen (tai jotain sinnepäin), kuten joku htlm-opas vuodelta -97 minua ystävällisestä valaisi. Lakassa on isoja valkeita hex-glittereitä, muutamaa eri kokoa punaisia, pinkkejä ja vaalean oransseja hexejä (joista osa hologrammisia), valkeita salmiakkiglittereitä sekä pinkkiä  pienehköä dot-glitteriä. Eli onko se nyt sitten pallo- vai pilkkuglitteriä..?

Palloglitteriä harvemmin näkee, mutta nyt viimeaikoina olen törmännyt muutamaan otteeseen nimenomaan indie-lakoissa tähän glittermuotoon. Ennestään on tuo Daring Digitsin Before Color, jossa on isohkoa palloglitteriä. Tämän lisäksi myös toisessa FF-lakassa on samaa mustaa palloglitteriä muunmuassa.


Vähän hassua kyllä, kun samoihin lakkauksiin tuli useampi epämääräinen sattuma lakkapullosta, tuollaisia virheellisenmallisia glitterkappaleita. Noh, aina ei voi voittaa. Ei sillä, että nuo mitenkään erityisesti häiritsisivät. Tämä on jokatapauksessa mielestäni yksi kauneimmista lakoista, jonka omistan.


 Tällä hetkellä ei ole muuten kestolakkauksia alla. Olen tehnyt itselleni pariin otteeseen geelilakkaukset ja lisäksi viidelle muulle ihmiselle. Kohta alkaa aineetkin loppumaan, ainakin base & topcoat. Mietin josko kokeilini samaa ainesta joltain toiselta merkiltä. Beautybaysta on kyllä alennuksen turvin tulossa yksi Red Carpet Manicuren värillinen geelilakka, mutta enpäs äkännyt alus-/päällyslakkaa tilata.

Hyvässä kunnossa kynnet jokatapauksessa pysyivät lakkausten alla. Jossain vaiheessa närkästyneenä luulin, että kynnet ovat lakkausten alla ruvenneet liuskoittumaan, mutta kestolakkaukset poistettuani totesin, että omituiset vaaleat "säröt" olivatkin ilmeisesti lakkaan tulleita kolhuja tms. Kynnet kasvoivat ihan mukavasti pituuttakin, mutta yhden päivän lakattomuus sai vasemman etusormen kynnen, tuon iäisen murheenkryynin, hapertumaan lyhyeksi jälleen. Typerä kynsi, kohta laittautan siihen rakennekynnen jos ei muu auta.

Vaikuttaisi siltä, että menneen syksyn ja talven aikana on alkanut indielakkojakin näkemään suomalaisissa kynsiblogeissa enenevissä määrin, ja alkaa olla muutenkin aiempaa helpommin saatavilla Suomeen. Olisi mukava nähdä kuluvan vuoden aikana ensimmäisen(?) suomalaisen indie-lakkamerkin synty :) Onko siellä ruudun toisella puolen indieistä innostuneita? Ja onko Suomessa vielä yhtään indie-lakkamerkkiä?5 kommenttia: