tiistai 15. tammikuuta 2013

Red Carpet Manicure-led-geelilakkaus


 Ensiksikin lakka-aiheinen kilpailu: Menkäähän keksimään Advanced Levitationin Lauran söpölle frankenille paras nimi täällä!

Tein pari viikkoa sitten tilauksen Beautybaylle alennuskoodin ja tammialennusmyyntien tähden. Olen Sensationail-geelilakkasysteemin hankkimisesta asti himiöinyt lisää geelilakkavärejä, etenkin jotain nudea. Tilasin yksittäisen Red carpet Manicure-geelilakan sävyssä Fake Bake, koko 9 ml. Red Carpet Manicure on siis Sensationailin tyyppinen led-kestolakkaussysteemi, jota ei kylläkään tietääkseni myydä Suomessa. Tutkiskelin kuitenkin hiukan netistä tätä itselleni uutta systeemiä.

RCM-aloituspaketissa on pääasiassa samat tarpeet mukana kuin Sensationailissa, sillä erolla, että alus- ja päällysgeeli ovat erikseen, eikä pakkauksessa tule mukana viilaa, puhdistuslappuja tai appelsiinipuutikkua. Mutta geeli-, cleanser- ja prep+prime-putelit ovat suurempia kuin Sensationailissa, ja mukana tulee myös geelilakkauksen poistoaine. Led-uunin designiin on ehkä vähän enemmän panostettu, mutta aloituspakkauksen hintakin on n. 36€ kalliimpi kuin Sensationailin. Uunin tehokkuus on sama 9 W, kuten Sensationailinkin uunissa.

RCM-värilakkojen kerrotaan kovettuvan jo 45 sekunnissa, kun Sensationailin värilakoilla kestää 60 sekuntia. Ei kyllä mitenkään merkittävä ero, mutta kuitenkin.

Olen itse nyt kokeillut vasta Sensationailin Scarlet Rediä ja RCM-Fake Bakea, ja mielestäni Scarlet oli helpompi levittää, tasoittui paremmin itsestään ja kovettui ylipäätään kovemmaksi kuin Fake Bake. Tietysti joustavammallakin geelilakkauksella on etunsa, mutta itse tykkäsin Scarletin kovemmuudesta enemmän. Nudesävyt ovat tietysti tavanomaisisissakin kynsilakoissa usein hankalia sävyjä raidoittuvia, liian läpikuultavia jne, ja Fake Bake ei ollut mitenkään poikkeus, vaikka kyse onkin nyt geelilakasta.

Fake Bake oli myös ohuempaa ja helpommin kynsinauhoille karkaavaa, kuin Sensationailin Red Scarlet. Kahdella kerroksella ei myöskään saanut älyttömän peittävää lopputulosta, vaan smile line jäi väkisinkin näkyviin, mikä ei itseäni kyllä varsinaisesti haittaa. Tarkoituksena oli siis hommata normaalien kynsilakkojen alle sopiva, neutraali kestolakka, jotta voin sitten pitää kynteni vähän paremmin suojattuna ulkoisilta kärsimyksiltä geelilakan avulla, mutta lakkailla silti millä tahansa lakkasävyllä alati kasvavasta lakkakokoelmastani.Tein viimeisimmät geelilakkaukset vajaa viikko sitten, ja samalla kaadoin Sensationailin base&topcoatin pöydälle... Hienoa. Seuraavaksi olisikin hankinnassa uusi base&topcoat, tai sitten molemmat erikseen. Ehkäpä Red Carpet Manicurelta, pääsisipähän kokeilemaan useampia merkkejä.

4 kommenttia:

 1. Ootko ajatellut kokeilla silleen, että lakkaat tavallisilla lakoilla ja vetäset päälle tuon geelilakkojen päällyslakan, kuten minä epäonnistuneesti kokeilin? Kiinnostaisi kovasti, olisiko toi Sensationail sopivaa tuohon tarkoitukseen :) Pliis pliis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää koittaa kokeilla, vaikka jollekin pahaa-aavistamattomalle kaverille x) Miulla vaan tuota päällyslakkaa ei ole enääkovin paljoa jäljellä, kun kaadoin sen pöydälle :P Mie raportteeraan siulle henk. koht. heti kun oon testiny :)

   Poista
  2. Oi ihanaa :) Harmittaa niin vietävästi, kun toi oma testini ei mennyt ihan niin kuin olisin halunnut :D

   Poista
 2. Sinulle on pieni haaste blogissamme: http://40kyntta.blogspot.fi/2013/01/125-number-11-challenge.html

  VastaaPoista