tiistai 5. maaliskuuta 2013

My Vampire is Buff + GR Jolly Jewels 103

Eilen saapuivat ebaysta joku viikko sitten tilaamani Eurocentrale-kokoelman kaksi lakkaa, My Vampire is Buff ja Polka.com, joista ensinmainittu pääsi ensimmäiseksi kynsille.


Käytetyt lakat:
 • OPI Euro Centrale - My Vampire is Buff
 • Golden Rose Jolly Jewels - 103
 • Nutra Nails Speed Dry Top Coat


 Kynsipiireissä on arveltu tämän Jolly Jewels 103:n ja A-Englandin She Walks in Beautyn olevan dupeja, tai ainakin lähes dupeja.. Oma She Walks in Beautyni saapui tänään uudehkoon kynsijuttuja myyvään Adeninaan tekemäni tilauksen mukana, ja vaikka ovatkin samankaltaisia, niin eivät kuitenkaan ole dupeja toisilleen.


GR JJ 103 on pullossa selvästi lämpimämpi, jopa kuparisen sävyinen (mitä se ei sitten kynsillä onneksi ole, vaan kultainen), A-England taas vaaleampi, kylmemmänsävyinen ja enemmän vihertävä, vaikka GR:ssäkin on vihreitä hippusia hiukan.Tikulle swatchattuna ero on edelleen selkeä. GR on lämmin, glitter ja shimmerhippuset ovat tiheämmässä ja A-England on vihertävämpi. Molemmat kyllä kauniita ja A-England erityisen spessu juurikin vihreiden partikkeliensa tähden, mutta en varsinaisesti näe syytä omistaa molempia. Kynsillä lopputulos lienee hyvin samankaltainen.

Täytyy myöntää, että en ihan ymmärtänyt koko She Walks in Beauty-"hypeä", koska monissa blogiswatcheissa ja lakkauksissa ko. lakka näytti mielestäni aika hirveältä. Livenä kuitenkin ja etenkin kynnellä sekä GR JJ 103 että SWB ovat erittäin kauniita. Parhaimmillaan tämä lakka taitaa silti olla liukuvärjäyksissä, koko kynnelle levitettynä lopputulos on jotenkin...suttuisen näköinen.

19 kommenttia:

 1. Tosi kauniit, miksi jätinkään 103:n kauppaan :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ei kyllä pullossa tule oikein oikeuksiinsa.. :/ Mutta kynsillä oikein nätti, vielähän sen ehtii hakea ;)

   Poista
 2. Ihanat! Mulle on tulossa kans tuo OPI ja a england :) Ja nyt tuntuu, että joudun pyörähtää myös Seppälässä ;)

  VastaaPoista
 3. Oi miten nätit kynnet! :) Ihana tuo 103, täytyy varmaan sekin kotiuttaa.. ;)

  VastaaPoista
 4. Tosi kivat kynnet! :) mie kävin ostamassa tuon 103 juuri sen takia että voin itse vertailla sitä tuohon a englandin lakkaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Hoho, ollaan siis aika samikset, tosin miulla meni ostojärjestys juuri toisinpäin xD

   Poista
 5. Nämä on nii herkkikset! Ihanat. 8]

  VastaaPoista
 6. Mullekaan ei niin kauheasti oo kolahtanut tuo A-Englandin lakka, vaikka tokihan se nätti on. Golden Rose näyttäisi kivemmalta tämän perusteella, täytyykin harkita ostamista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne kyllä niin samanoloisia, että GR:n hommaaminen ei ainakaan kirpaise sitten niin pahasti, jos ei tykkääkään :)

   Poista
 7. Todella kivan näköinen tuo Jolly Jewels 103 noin vaalean kynsilakan kanssa. Minulla on myös A-Englandin ihana She Walks In Beauty, ja vaikka kuinka yritit vakuuttaa että molempia ei tarvitse, niin tämän postauksen ansiosta kävin juuri ostamassa tuon JJ 103:n. Kiitos vinkistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D On ne kyllä kivat yhdessä.. Ja kyllä miekin taidan pitää omasta She Walks in Beautysta kiinni. Kyllä sen eron sitten ainakin läheltä huomaa. ;D

   Poista
 8. Todella kauniit kynnet! Mullakin ois jäänyt She Walks In Beauty kuvien perusteella ostamatta, mutta kun jokainen sen ostanut hehkutti sen kauneutta, päättelin että kuvat eivät varmaankaan tee sille oikeutta. Ja niinhän se oli, livenä se on kyllä minusta todella sievä.

  Mitä tykkäsit My Vampire Is Buffista? Musta siinä oli tuskastuttava koostumus, kolmellakaan kerroksella ei meinannut tulla siisti ja tasainen pinta :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Miekin sorruin siinä vaiheessa, kun yksi lähellä asuva kynsiä harrastava kaveri hehkutti vähän lisää She Walks in Beautya.. :D

   Merkillinen juttu.. Miulla kaksi kerrosta riitti ihan hyvin peittämään, tosin kyllähän tuo vapaan reunan raja hiukan läpi näkyy kuvissa, muttei livenä mitenkään pistä esiin. Ja koostumuskin oli ihan pro, meni kyllä heti kärkeen levittyvyytensä ja peittävyytensä puolesta :0 Hämäräperäistä kyllä, että siulla on ihan eri kokemus.

   Tää MVB oli myös niin 99,9 % dupe Ciatén Cookies and Creamille, että myin sen pois, koska tää oli vielä vähän parempi.

   Poista
 9. Oi miten kauniit! A England multa jo löytyykin ja JJ pitäisi olla tulossa kun halusin sitä juuri liukuvärjäykseen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :)! On nää kyllä molemmat nättejä, enkä miekään raaski kummastakaan luopua. :)

   Poista
 10. En malta odottaa että oma 103 saapuu... ja nyt alkoi kummasti tuo MVBkin himottamaan x)

  VastaaPoista