sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Vähän intialaismaista + arvontamuistutus

En jotenkin saa sanoiksi puettua mitä näistä kynsistä tulee itselleni mieleen. Joku intialainen meininki, ylelliset silkit ja kultakorut ja korukivet.. Mielikuvia asioista ja tapahtumista.

Käytetyt asiat:

 • Models Own - Balearic Cool
 • Siirtokuvat (Adenina-nettikaupasta)
Pitää kyllä vähän valittaa tuosta MO:n Balearic Coolista. Kun syksyllä ostin lakan, se oli lähes neonimaisen kirkas, mutta nyt se ei todellakaan ole sitä. Kuvissa se on yllättävää kyllä hiukan kirkkaampi, mitä livenä, mutta elävässä elämässä se on kummallisen samea ja jopa hiukan harmahtava, vaikka olen lakkaa pimeässä ja huoneenlämmössä korkki hyvin suljettuna säilyttänyt.. Pyh. Lisäksi peittävyyteen tarvitsee 3-4 kerrosta, ja sittenkin vielä valkoinen kynnenkärki kuultaa läpi ainakin livenä.. Kauniin väristä ja kirkasta vaaleaa turkoosia/aquaa etsitään. koostumus mieluiten creme...

Adeninasta ostetut kultaiset siirtokuvat sen sijaan toimivat kuin unelma, eivät ryppyyntyneet tai hajoilleet ja asettuivat nätisti aloilleen muutenkin. 


Peukkukuvat epäonnistuivat, joten sen sijaan kuva nimettömän kynnestä.


Lopuksi vielä ilmoitan, että 200 lukijan arvontaan pääsee osallistumaan klikkaamalla alla olevaa palkintokuva! :)


21 kommenttia:

 1. Ihanan väriset kynnet. Niin raikkaat

  VastaaPoista
 2. On kyllä itämaista fiilistä näissä! Tosi nätit ja elegantit, ja tosiaan ainakin kuvissa näyttää tosi hyvän väriseltä tuo lakkaki (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :).. Kuvissa on tosiaan paljon nätimpi, mitä livenä :c

   Poista
 3. Voi harmi, just ihailin tota lakan sävyä , mutta juu .. kauniit lakkailut ja intia vaikutteet tuli mullekkin mieleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä sääli, että tuo MO on mennyt kummalliseksi :/ Mutta kiitos!

   Poista
 4. Tosi hienon värinen sininen ainakin kuvissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Kuvissa se on kyllä yllättäen nätimpi, kuin livenä.

   Poista
 5. Kauniit kynnet tosiaan, siirtokuvat sopivat hyvin lakan värin kanssa yhteen.

  Mä ostin kevään ja kesän turkoosiksi Viva la Divan Miami Beachin (116), löytyy ainakin Kicksin hyllystä ja verkkokaupoista muistaakseni Nelly.comista. Ei nyt mikään ihmeitätekevä lakka mutta 2-3 kerroksella saan ainakin itseäni miellyttävän tuloksen. Tsekkaa osuisiko sinun makuusi.

  VastaaPoista