tiistai 16. huhtikuuta 2013

Lajitelma lakkauksia x7

Tässäpä olisi varastoon kertyneitä ja jämähtäneitä ei niin onnistuneita lakkauksia.

Näissä kynsissä Jindie Nailsin Battle Royale kolme kerrosta. Kuva on ihan laaduton, mutta livenä lakka on superupea. 


Näihin kynsiin pääsi kaksi heräteostoslakkaa (ebaysta n. 6€ posteineen/kpl, kunnes myyjä nosti postareita..) My Very First Knockwurst ja Emerald City Lights. ECL on yllättävän kaunis livenä, monet swatchit tästä on olleet mielestäni aika kauheita, mutta livenä erinätti.


 Kynsillä pelkkä OPI Don't Talk Bach To Me (saatu OPI:n maahantuojalta), kaksi kerrosta. Keltavihreällä pohjalla hienoinen shimmer.


 Yksi uusista tulokkaista on Jaden Cremoso-lakkoihin kuuluva Rosa Do Deserto, erittäin vaalea vaaleanpunainen lakka. Koostumus on kyllä enemmän crelly kuin creme, ensimmäinen kerros ei peitä juuri mitään, mutta maagisesti toinen kerros peittääkin jo lähes kaiken. Kolmannenkin kerroksen laitoin, vaikka kahdella huolellisellakin olisi pärjännyt. Tämäkään ei nyt kuitenkaan ole "the" vaaleanpunainen, värinsä puolesta kyllä, muttei koostumuksensa.

Leimaukset BM-315-laatasta A-Englandin Percevalilla. Ja pieleenhän ne meni :D


 Joskus muutaman kuukauden takaa pitkästä aikaa taas ranskista, tällä kertaa ranskiskärjet Sonnetariumin After the Rainilla (keskisormi) ja muissa sormissa sitten Color Clubin Take Me To Your Chateau + Sonnetariumin Snowfall. Ranskislakkana taitaa olla OPI Otherwise Engaged.


Näistä kynsistä tuli erityisen karmeat, tuli joku hinku tehdä päällekkäisiä leimailuja ja eri väreillä tietty, yök. Pohjalla on joku Essien ranskisnude, leimaukset erinäisistä Konad-laatoista Konadin vaaleansinisellä, pinkillä ja punaisella leimauslakalla. Niin ja keskisormen perhoset China Glazen Passionilla.


Viimeisimpänä Femme Fatalen Miasma, jonka kuvaaminen ei myöskään onnistuneisuudellaan loista, mutta kyllä siitä pääpiirteittäin näkee mistä on kyse. Harmaanvioletti jellypohja, jossa erimuotoisia, -kokoisia ja -värisiä glittereitä. Erikoisuutena suosikkiglitterini: suuret dot-glitterit.


Ei ole paljoa tullut kirjoiteltu blogiin, kun muunmuassa kouluhommat pitää huolen, ettei harrastuksiin ole juuri aikaa paneutua. Kieltämättä välillä olen tullut miettineeksi blogin pistämistä tauolle toistaiseksi, kun olisi kaikkea muutakin, jolle aikaa ei ole viimeisen vuoden aikana oikein riittänyt. Reeneissä en ole käynyt sitten joulukuun kalautettua polveni, ja käsitöitäkin tuli tehtyä vasta maaliskuun saikulla pitkästä aikaa.

Toissapäivänähän myös päättyi parinsadan lukijan arvonta, yritän ja koitan saada voittajat julkistettua tämän viikon sisällä, mutta älkää huoliko, jos kestää vähän pidempään. Kuun loppuun mennessä kuitenkin. En ole nimittäin ripeydestäni tunnettu.

Jos jotain höpönlöpönjuttuja, niin kerrankin löysin ja ehdin Hulluilta Päiviltä jotain kivaa ja tarpeellista hommata. Pari Pentikin lampunjalkaa ja toivottavasti ihana Singerin ompelukone olivat ne tärkeimmät ja isoimmat ostokset. Olen kaipaillut omilleni muutosta asti omaa ompelukonetta (eli viitisen vuotta), ja nyt sitten viimeinkin sattui sopiva kohdalle. Olisi aimo kasa kankaita ja keskeneräisiä projekteja, joita olen pikkuhiljaa vuosien varrella kaapin perälle kerrytellyt ja silloin tällöin äidin koneella surrutellut.

Parin viikon päästä alkaisi sitten kesäloma, jonka ajattelin pitää pääosin vapaana töistä. Talomaalausta olisi vähän, mutta muutoin ajattelin pyhittää muutaman viikon parin huonekalun kunnostamiselle ja asuntomme seinien maalaukselle. Ja olisi niitä ompeluhommiakin, ja varmaan muutama kurssikin olisi yritettävä suorittaa kesän aikana, tai hoitaa sellaiselle mallille, että voisin syksyllä tenttiä ne.

Tulipas läpätettyä kaikkea ylimääräistä, se on varmaan tää kevät. Jos huvittaa, niin kommenttiboksiin voi heitellä omia kuulumisiaankin. :)

6 kommenttia:

 1. Noi on just yli hienoja, olisin superylpee ittestäni jos joskus saisin tehtyä tollaset. :D Sulla on yli ihanan malliset kynnet, varsinkin tossa kuvassa missä sulla on Opin Don't talk bach to me. ;)

  Lukijoita kaivataan, sugarsugarnails.blogspot.com :)

  VastaaPoista
 2. Kaikki niin upeita!

  http://katerinaalezandra.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. sulle löytyy tunnustus mun blogista :)

  http://nailaddictp.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille kommenteista, vaikka vastaus tulikin aika myöhään. :D

  VastaaPoista