torstai 7. maaliskuuta 2013

4. Livbox (maaliskuu)

Tuoreimman Livboxin teemana on luonnonkosmetiikka - me likey! Tällä kertaa täysikokoisia tuotteita oli yksi ja minikokoisia neljä. Tuotteet kuitenkin ovat mielestäni paljon mielenkiintoisempia kuin viime kuussa.

Sen verran on sanottava, että kauas on tultu niistä marras-joulukuun yli 50-60 euron arvoisista reilusti täysikokosia tuotteita sisältäneistä bokseista, tämän livboksin arvoksi laskin nimittäin vain hiukan alle 28 euroa. Selkeästi ensimmäisiin bokseihin haluttu panostaa hypen aikaansaamiseksi ja tilausmäärien kasvattamiseksi heti alusta. Luulenpa, että tämä kyllä kostautuu jossain vaiheessa, jos tuotteiden arvo on jatkuvasti vähemmän, ja jos ei tule enää vastaavia bokseja kuin alussa. Toki tiedän, että ideana ei ole saada arvokasta kosmetiikkaa puoli-ilmaiseksi, vaan saada kokeiluun uusia tuotteita. Näyte- ja minikokoisissa on nyt vaan se huono puoli, että niitä saa aika usein kosmeliikkeistä ihan ilmaiseksi pyytämälläkin.


Tuote-esittelykortista sisäinen kielenkääntäjäni löysi pienen virheen - Ma Provence-palashampoo ei suinkaan ole "orgaaninen" vaan luomu - siis luonnomukaisista ainesosista valmistettu. :P Vähän tarkkuutta hommaan, ettei kielipoliisit hyökkää...  :D


Olen joskus kokeillut Lushin jotain palashampoota, mutta kyseistä tuotetta ei tietääkseni enää valmistetakaan.. Enkä kyllä nimeäkään saa päähäni. Ihan jännä ja toimiva tuote kyllä, mutta veikkaan ettei normaaleille hiuksille tarkoitettu palashampoo jaksa pestä hankalaa hiuspohjaani ihan puhtaaksi.. Kokeilemalla selvinnee. Minikoko 25 g (Ovh 12,50€/85 g)


 Ehkä kivoin yllätys paketissa on Korresin Mango-suihkugeeli. Oma Sephoran mango-suihkugeelini vetelee viimeisiään, ja ellen ole vielä maininnut, niin minulla on lievä mangofiksaatio. Korresin suihkugeelissä on 90,2 % luonnollisia ainesosia (josta toki varmastikin yli puolet on ihan vaan vettä). Minikoko 50 ml (Ovh 11,90€/250 ml)

Tuoksuttelin geeliä jo hieman, ja se tuo mieleeni Kings & Queens Emperor Akbar Mango-suihkugeelin. Eli erittäin mangoisa ja herkullinen tuoksu, parempi kuin Sephorassa.


 Burt's Beesin minikäsivoide tuli myös tarpeeseen tälle kynsibloggaajalle. TBS:n hamppukäsivoide on yhä das best, mutta päiväkäyttöön ihan liian tuhtia ja voimakastuoksuista. Burt's Beesinkään tuoksu ei tunnu olevan miedoimmasta päästä, mutta ei ihan niin päälleläyvä kuin hamppuvoiteessa. Minikoko 8,5 g (Ovh 11,90€/85 g)


Näytekokoinen Ziaja-merkin vuohenmaito päivävoide vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta, vaikken varsinaisesti ole kauheasti välittänyt vuohenmaitokosmetiikan ominaistuoksusta. Ziaja on merkkinä myös ihan uusi tuttavuus itselleni. Minikoko 10 ml (Ovh 11,95€/50ml)


Korresin suihkugeelin lisäksi Laveran eyeliner on ihan loistavaa yllätys. Karkkipäivä pääsi vasta viime kuussa kehumasta tätä erinomaiseksi ohueksi eyelineriksi, ja sitä se kyllä ensikokeilemalla on. Suti on ohuenohut ja tarkka. Oikein mukavaa vaihtelua tällä hetkellä käytössä olevalle Lumenen nestemäiselle rajausvärille, jonka suti on paksu ja tussimainen. Laveran eyeliner oli paketin ainoa täysikokoinen tuote. (Ovh 18,10€/4 ml).

Sellainen boksi tällä erää. Ensi kuun teema on ymmärtääkseni silmät, joten silmämeikkejä ja sen semmoisia odotellessa.En ole vielä täällä maininnutkaan, että muutto on onnellisesti ohi ja tunnelma on kuin luksus-hotlassa (vain respa puuttuu...). Kurja juttu vaan, että vuoden takaisen sairastelun mukaisesti sama homma alkoi taas, tosin toivon mukaan menee tällä kertaa pikkusen nopeammin ohi, kuin kahdessa, kolmessa viikossa... Parastahan siinä oli, että kokonaan parantuminen kesti kuukausia, mutta sellaista se joskus on. Haluaisin vaan niin välttää ko. rumban tänä vuonna, ja mieluiten muutamana tulevanakin vuonna :/..

Kaksiossa on mukavaa, mutta osa muuttokamoista lojuu vieläkin banaanilaatikoissa pitkin ja poikin.. Kunhan tästä taas nousen, niin sitten... Mutta ainakin on taas orkidea tapettavana hoidettavana.. Edellisessä asunnossa varmaan viisi orkideaa menehtyi, milloin syynä kastelun unohtaminen kuukaudeksi, milloin mikäkin.. Jospa tämän saisin hoidettua hyvin ja pidettya elossa vähän pidempään kuin muutaman kuukauden.

8 kommenttia:

 1. Oih, kotona odottaa minuakin maaliskuun boksi ♥ Vaikutti oikein mielenkiintoiselta sisällöltä, ja lähes kaikki tuotemerkit olivat minulle entuudestaan tuntemattomia. Jännityksellä jään odottamaan tuotteiden testailua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :3 Kyllä tää yllätti positiivisesti, kaikkia tuotteita jo pikaisesti testailinkin ja vuohenmaitovoide ei edes lemua (jee!) ja palashampookin on paljon parempi mitä postauksessa ounastelin. :D

   Poista
 2. * mutinaa *

  Mieki olisin halunnu tuon mango-jutskan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :c höh, tää mango kyllä tuoksuu superherkulliselta. Mutta jos joskus sattuu jossain silmiin Kings&Queensin mangosuihkugeeli, niin se tuoksuu iiihan samalta (eikä muistaakseni ole ihan kovin kalliskaan?)

   Poista
 3. Minäkin olin tyytyväinen maaliskuun boxiin, vaikka melkein kaikki tuotteet olivatkin näytekokoisia. Kuitenkin riittävän suuria, jotta pääsee kunnolla testaamaan :) Ja palashampoo löysi tiensä toelettilaukkuun, kivempi ottaa mukaan reissuun kuin vuotava pullo, ja mun tukka ei näköjään kaipaa erillistä hoitista tämän kanssa...

  Olisiko orgaaninen ihan vaan käännöskukkanen? Englannin organic kun todellankin kääntyy luomuksi. Tosin suomalainen luomu on merkki, jolla on tiukat kriteerit, joten sen puolesta kaikki "orgaaniset" tuotteet aivät tosiaankaan vastaa meikäläisiä luomustandardeja. Tosin voisi olettaa, että jos tuotteessa lukee "organic", sen ainesosat olisi luonnonmukaisesti viljeltyjä?

  VastaaPoista
 4. Jotain tuon suuntaista postauksessa sanoin, että käännöskukkanenhan tuo nimenomaan onkin :P Orgaaninen ei tosiaan mitenkään suomenkielessä sovi asiayhteyteen.

  Niin suomalainen "Luomu"-merkki on tosiaan eri asia kuin puhekielessä luonnonmukainen-sanasta tuleva lyhenne, siis luomu. Postauksessa en siis edes Luomumerkistä puhunutkaan.

  Ja sitähän se luomu tarkoittaa (puhekielessä), että ainesosat ovat luonnonmukaisesti viljeltyjä, joten en varmaan ihan hiffannut pointtiasi. Olivat ne standardit nyt sitten mitä tahansa, niin organic tässä asiayhteydessä=luonnonmukainen. Ei orgaaninen, eikä eloperäinen.

  Olen kuitenkin useita kertoja nähnyt juuri tätä kyseistä käännöskukkasta - puhutaan "orgaanisesta kosmetiikasta" ja "tämän tuotteen ainesosat ovat orgaanisesti viljeltyjä". Kun sellaista ei olekaan, vaan noissa yhteyksissä organic kääntyy aina luonnonmukaiseksi.. Ei suinkaan eloperäiseksi ;P.

  VastaaPoista
 5. Mulle tuli myös toi mango ja siinä on musta kiva tuoksu. En vaan tiedä onko sillä itselle käyttöä, kun mulla tulee itsellä käytettyä hajusteettomia suihkusaippuoita.

  VastaaPoista