keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Saaliita

Luulin olleeni lakkaostolakossa muutaman viikon, kunnes postista kolahti muutama juttu. Tai no, osa kolahti jo aikoja sitten, mutten osa vasta nyt. Konad-leimauslakat ja Color Clubit Cesarsin alennusmyynneistä muutaman viikon takaa, aikoja sitten. CC:t Take Me to Your Chateau ja Sugarplum Fairy (joka ei tasan tule ainakaan tässä kuvassa oikeuksiinsa).


Aavistuksen uudempaa juttua, fb:n kynsikoristekirppikseltä bongaamani söpöissä vintagehenkisissä pulloissa majailevat Paul & Joe-kynsilakat. Myös muuan kisumeikkiboksi on Paul & Joen.


15 - La Revue, 30 - Soleil ja 23 - Dress Up. Oli muuten pienen työn takana löytää oikeat nimet näille, kun pulloissa lukee niiden sijaan vain numerot. Pölhöä kyllä. Nämä pullot ovat kyllä muutoin varmaan kauneimpien lakkapullojen joukossa Nfu Ohien ja Periperan kissalakkojen ohella. Edessä on kaunis kukkakohokuvio, ja korkit hohtavat aivan himmeästi persikkaisen helmiäisinä.


 La Revue on koostumukseltaan aika ohutta, jellymäistä, Soleilissa on hiukan pienenpientä vihreää ja sinertävää shimmeriä ja Dress Upissa on läpikuultavassa beigessä pohjassa tuollaisia läpikuultavia, sateenkaaren väreissä hohtelevia pieniä neliöglittereitä.


Sitten ameriikantuliaisia.


Hämmennyin ihan pikkuisen, kun avasin Daring Digitsilta tulleen paketin. Lakkojen lisäksi paketista paljastui kumigekko (:D???), donitsinmuotoinen pyyhekumi ja pari muutakin juttua, jotka eivät nyt kuviin asti ehtineetkään. Lakkoja tuli viisi, mutta vain kaksi pääsee näillä näpyillä kuvaan :). Loput näkynevät lähitulevaisuudessa lukijoille suunnatun yllärin muodossa.


Toinen paketti Sonnetariumilta kulkeutui kotiini jo DD:ia hiukan aiemmin, mutta tässä nyt olisi sekin samalla. Ylärivilla Peppermint Kisses ja Lenten Rose, Alarivillä Snowfall ja Samurai Princess. Näiden lisäksi kotiutui vielä isossa pullossa After the Rain.


Lopuksi yhdet kynnet. Etusormessa ja nimettömässä CC:n Take Me To Your Chateau ja lopuissa Snowcrystalin Sky Blue. Sky Blue on inasen tummempi ja ei niin peittävä, kuin Chateau. Leimauksissa Konadin vaaleanpunainen leimauslakka ja DRK-A-laatasta perhoskuvio. Ihan söpöthän näistä tuli, ei siinä. Leimat kyllä pikkuisen levähtivät viimeistään päällyslakan levitykseen.



10 kommenttia:

  1. Tshihi, aika veikee toi gekko :D Ihania lakkoja <3__<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, en kyllä oo varma, mihin tarviin kumigekkoa.. Ehkä barbileikkeihin?? :D

      Poista
  2. Ähkin täällä tämän tätä tavarapaljoutta ihaillessani. Miten sä löydätkin aina kaikki ihanuudet maailmalta :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sekosin jo sanoissanikin :D

      Poista
    2. Hoho, puolustelen paljoutta sillä, että entisiä on myyty rutkasti pois, muitakin tavaroita kuin lakkoja :) Ja emmie tiiä itekään miten löydän :D

      Poista
  3. Ihania ostoksia ja tuliaisia =)Upeat pullot myös paul&joe lakoissa,joista en ole koskaan kuullut

    VastaaPoista
  4. Onpas herkkusen näkösiä nuo lakat, Sonnetariumit eritoten!

    VastaaPoista
  5. Kuinka kauan sulla kesti noiden Sonnetarium-lakkojen saapumisessa? Pohdin tilaamista, ja mietin miten sukkelaa tuo toimitus on jenkeistä. Myös täysin asiasta tietämättömänä pohdin, että nko noissa jotain tullirajaa mistä pitäisi olla tietoinen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. EU:n ulkopuolelta tilatessa tulliraja taitaa olla kaikissa tuotteissa nykyään 150€, mutta arvonlisäverot pitää maksaa tilauksista, joiden postikulut+tilauksen hinta ylittää sen 21 euroa tjtn. Eli nykyään pienin perittävä alv on 5€.

      Sonnetariumeilla taisi kestää pari kolme viikkoa matkustaa perille asti, mutta riippuu ihan siitä millaiset ruuhkat maailmalla postituksissa on jne. Joskus menee viikko, joskus kuukausi.

      Poista