keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Viideskymmenes

Kiko 349 Verde Oliva Chiaro; jälleen yksi tuominen häämatkalta. Nimensä mukaisesti vaalea oliivinvihreä, tulee vähän mieleen taupelakat ja vaaleat mutalakat, mutta vihertävänä versiona. Mukavan hillitty sävy, mutta silti hiukan erikoinen ja erilainen. Ja jälleen mahtava kiilto ilman päällyslakkaa, kuten aiemmissakin kokeilemissani Kikoissa.


Olen nyt taas innostunut koristelemisesta ja etenkin leimailusta syksyn myötä, ja varsin uusi CN-laattakin vähän kaihersi mielessä. Testasin sitten noita leoraapaisuja, aika veikeät tuli. Tietysti toi etusormen kynsi on vähän ruma nyt, mutta en halua lyhentää kaikkia sen takia. Tuota leiman kohdistusta voisi tietysti myös vähän harjoitella lisää.. :D Sitten sain vielä älynväläyksen tyhjästä (=omasta päästä siis tietenkin) kuorruttaa vähäsen strasseilla ja mikrohelmillä, sarjastamme outoja väriyhdistelmiä.

Strassillinen kuva on nyt hiukan kylmempi ilmeeltään, koska valaistus parvekkeella ehti muuttua radikaalisti konadoinnnin ja strasseilun välissä. Kaksi ensimmäistä kuvaa ovat kuitenkin kynsilakan osalta värisävyiltään todenmukaisemmat.Konadoinnissa käytin Color Clubin Pretty in Platinumia, ihan loistolakka leimaukseen. Mitään Konadin hopealakkaa tartte :D

Niin ja otsikko tulee siis postauksien tämänhetkisestä määrästä.

5 kommenttia:

 1. Niin muuten on todella hyvä lakka leimaamiseen. Itsekkin käytän sitä hopeana. Tietty sellanen metallinen/shimmerinen hopea olisi hiena :)

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti siellä vältyttäis siltä ! Täällä on tänään ollu helpompi päivä, jossei sitä vaikka tulisikaan..

  Kiitos paljon ! :)
  Kannattaa muokata, jos yhtään tuntuu siltä (;

  Ja nää kynnet on tosi ihanat. En pahemmin oo pitänyt tuon värisistä lakoista, mutta tässä on kyllä sitä jotain :D

  VastaaPoista
 3. Mirka: Tämä passaa minulle oikein hyvin, ainakin toistaiseksi :D

  ooka: No nyt on täälläkin taas vähän parempi olo, toivossa on hyvä elää :D

  Pitäis muokata, kun vaan ehtis ja keksis jotain.

  Ja kiitos :)

  VastaaPoista