torstai 8. syyskuuta 2011

Kynsilakkaa, pari perus-Konad-laattaa...ja Charming Nails-plate!

"Kävin" tuossa Cesars shopissa (netissä :D) ostoksilla, kun Charming Nails ilmoitti itsesuunnitelemansa Konad-laatan tulleen myyntiin. Loogisesti päättelin, että kerralla kannattaa ostaa sitten ne muutkin jutut, jotka ovat mielikuvitusostoslistallani roikkuneet jonnin aikaa, ja ehkä pari herätejuttuakin.


Ne suunnitellut ostokset olivat Konadin hedelmälaatta (m55) ja timangi-tikkari-muffinilaatta m14. En ole varmaan pariin kuukauteen edes koskenut konadeihin, mutta nyt tuli taas innostusta uusien laattojen myötä. Ja sinäsä oli kivaa myös, että nuo laatat olivat pienessä alennuksessa (4,91e 6,55 euron sijaan). En ole nyt ihan satavarma, mutta minusta näytti siltä, että kaikki kuvalaatat olisivat alennuksessa. Paitsi tietysti tämä uusin CN-laatta.

Noh, heräteostoksia ovat Color CLubin High Society (hassua, että CN postasi juuri tästä lakasta tänään :D) ja Konadin Sky Pearl-leimauslakka.  High Society pääsikin alla oleviin kynsiin, mutta leimauslakkaa en ole vielä testaillut.


 Siinä olisi siis yksi kuvio CN-laatasta in action :) pikkurilli meni vähän mönkään oman ropeltamisen takia, mutta muut onnistuivat mielestäni tosi hyvin, ottaen huomioon sen, että tein näitä aamulla puoli tuntia ennen koulun penkille lähtöä :D Vaaleahko harmaanrusehtava (taupe vai greige??) lakka on siis High Society, _pinkki_ lakka (näyttää kuvissa ja kynnellä viininpunaiselta, koska on läpikuultava) on Zoyan Dana. Leimauksessa käytin Color Clubin liisteröitynyttä Vintage Couturea :P Ei vaaleanpunaisuus oikein käy ilmi, mutta ihan kiva silti.

Päällyslakkana käytin muuten Sally Hansenin Maximum Growth-pikakuivattajaa, joka ei levittänyt leimauksia lainkaan! Oma Konadin päällyslakkani on ihan kuivahtanut, ja siksi tätä kokeilin. Eikä tämä ole vieläkään liisteröitynyt tai merkittävästi edes paksuuntunut, vaikka hankin tämän suurinpiirtein huhtikuun puolessavälissä. Toivottavasti tätä saa vielä pitkään. Ainakin edelleen näyttäisi olevan pretty.fi:ssa, josta omani ostin keväällä.


Peukalo.

Nimetön.


Siinä olisi vähän lähikuvaa. Etenkin tuo muffinssikuvio on niin suloinen mielestäni.

10 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet ja ostokset! :)

    VastaaPoista
  2. Rose: Kiitos, itsekin kyllä tykkään :D

    VastaaPoista
  3. Tuo CN:n laatta on kyllä niin ihana ! Jospa raaskis vielä itekin sen tilata lähiaikoina..
    Mut upeet kynnet ! =)

    VastaaPoista
  4. Tosi hienot, tuo punainen sopii todella hyvin High societyn kaveriksi. Ja leimaukset on söpöt :)

    VastaaPoista
  5. Ihanan näköiset kynnet. :) Voisin mäkin huolia tuollaiset. Ei vaan ole laattoja yms. tullut ostettua..

    VastaaPoista
  6. ooka: Nyt täytyy kyllä ihan suositella, jos budjetti vaan antaa myöten. On sen verran söpö tapaus. Ja kiitos! :)

    Charming Nails: Kiitokset sekä kehuista että hienosti suunnitellusta laatasta :D

    MaryLiza: Kiitos :). No, jos ei itse halua hommata, niin oisko vaikka kynsiharrastajakaveria jolta löytyisi? Mutta jos konadeilu kiinnostaa yhtään, niin kannattaa kokeilla jos on mahdollista jossain :)

    VastaaPoista
  7. Hei vähän hienot! Muuten, kiinnostaisiko tsekata blogini? (:

    http://myglitterydreams.blogspot.com/

    VastaaPoista
  8. Anni: Kiitos. Vilkaisen heti :)

    VastaaPoista
  9. Voihan ne kelmut siinä ollakin (;

    Tänään juuri vilkaisin, jospa tilaisin tuon laatan. Heti alkoi kaduttamaan, etten aeimmin ostanut, nyt hinta oli noussut kymmeneen euroon :o

    VastaaPoista
  10. ooka: älä huoli, se maksoi heti kun tuli myyntiin sen 10e. Maksaa siksi enemmän, kun on erikoislaatta/limited edition (tai jotain sinnepäin :D)

    VastaaPoista