maanantai 5. syyskuuta 2011

Morsiuslakkauskisaan muutos allekirjoittaneen mokan takia!

Tsekkasin huvikseni juuri äsken sähköpostini roskapostikansion, ja sieltähän löytyi vielä yksi ehdokas. Olen hyvin pahoillani, etten aiemmin älynnyt tarkistaa. Poistin nyt siis aiemman kyselyn, tein uuden uuden ehdokkaan lisättyäni ja vastausaikaa on edelleen 3 viikkoa. Pitäkää te lukijat ja kävijät huoli, että annatte äänenne suosikillenne! Pyrin laittamaan vielä mailia kaikille osallistuneille huomiseen mennessä, että voitte halutessanne muistuttaa omia lukijoitanne/kavereitanne yms uudestaan. Olen todella pahoillani tästä ja siitä, että monet antoivat jo periaatteessa turhaan äänensä :/

Viimeisin ehdokas, nrolla 0:


3 kommenttia:

 1. Just joo, mä en ainakaan kehtaa enää pyytää toistakertaa äänestämään... Mun ystävillä kun on muutakin tekemistä ku äänestellä mun kynsiä ja kyseessähän ei ollu meidän moka... mitäs jos ottaisit vanhat äänet huomioon...

  VastaaPoista
 2. Mirja: Olen hyvin pahoillani. Mutta tosiaan vanhan äänestyksen äänet olisi pitänyt sitten käsin laskea mukaan, koska bloggerin äänestyspalikkaan ei voi tehdä muutoksia (kuten lisätä yhtä vaihtoehtoa lisää), kun ääniä on jo annettu. Tein eilen päätöksen että parempi aloittaa 3 päivää käynnissä ollut äänestys mieluummin uudelleen, kuin jättää yksi osallistuja kokonaan pois.

  Kyseessä on tosiaan minun mokani, kuten sanoinkin, ja kenenkään ei ole pakko uudelleen ilmoittaa asiasta kenellekään, ellei halua. Myönnän, että tämä ei ole nyt mennyt ihan putkeen, mutta pidän kantani tässä vaiheessa. Mistään en voi enää saada ennen eilisiltaa annettuja ääniä.

  EIlen laitoin iltamyöhällä vielä osalle sähköpostia asiasta, ja pyydän nyt vielä anteeksi, kun en ehtinyt sinulle eilen vielä mailia asiasta laittaa.

  VastaaPoista
 3. eihän tässä nyt niin isoa katastrofia ole päässyt käymään. Omasta mielestäni on periaatteessa ihan hyvä, että äänestys otettiin uudelleen, koska ensimmäisellä äänestyskerralla ihmiset mainostivat blogeissaan omia lakkauksiaan, mikä saattoi johtaa siihen, että äänestäjät äänesti bloggaajan, eikä lakkausten tähden. Nyt ainakin kilpailun voittaa rehellisesti kaikista upeimmat kynnet! :)
  Ison työn oot kuitenki tätä kilpailua varten tehny, kaikillehhan niitä pikkumokia sattuu. :)

  VastaaPoista