sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Syksyn mansikkasatoaAiemmin kirjoittelinkin tilanneeni pari muutakin Konad-laattaa CN-laatan lisäksi. Toinen niistä on "hedelmälaatta", jota kokeilin tänään ensimmäistä kertaa mansikkakuviolla. Ja joo, valkoiset mansikat on aika, hmm, erikoiset. Tarkoitus oli saada ne näyttämään vaaleanpunaisilta.

Pohjalla Illamasquan mustikkamaitoinen Velocity, "valkoiset" mansikat Color Clubin Vintage Couture, punaiset Konadin oma leimauslakka ja vihreät kannat Dependin joku vaaleahkonturkoosi/tummahko mintunvihreä :D? Numeroa ei ole painettu tämän purkin kylkeen ollenkaan. Päällyslakkana Sally Hansenin Maximum Growth Quick Dry Top Coat, joka ei vieläkään levittänyt leimauksia, jee!'

Ps. Jos ette ole vielä äänestäneet, niin äänestäkäähän sivupalkissa suosikkikynsiänne! Linkki kuviin löytyy edelleen vasemman sivupalkin yläosasta, kuten äänestyskin :)

4 kommenttia:

 1. Nätit kynnet :)
  Color Clubin Uptown Girl on aika samanvärinen lakka kuin tuo Illamasquan Velocity.

  VastaaPoista
 2. Rose: Kiitos :)
  No niimpäs onkin, minulla ei omana Uptown Girliä ole, vaikkakin suunnitelmissa on ollut hankkia se :D Tosin en tiedä kehtaako sitä enää, jos ovat kovinkin samanlaisia.

  VastaaPoista
 3. Paljon edullisemmin hinnoin voi ostaa KONAD tuotteita KONAD Suomi e-kaupasta http://www.konad.fi

  Siellä on myös paljon suurempi valikoima:)

  VastaaPoista
 4. KONAD Suomi: Omat laattani tilasin alennusmyynnistä, joten ne tulivat siltikin edukkaammaksi. En ole teistä aiemmin kuullutkaan, ja googlettelulla löytyikin vain yksi keskustelunavaus: http://keskustelu.suomi24.fi/node/10106820

  VastaaPoista