lauantai 10. syyskuuta 2011

Tummaa ja eleganttia blingblingiä

Tilasin joskus kesällä Scrangien vanhojen swatchien takia China Glazen Short & Sassyn, näytti kuvissa niin herkullisen tummalta mutta hohtavalta viininpunaiselta. Eikä ollut todellakaan livenäkään pettymys. Kesällä tosin ei jotenkin tuntunut luontevalta väriltä, joten päsi vasta nyt kunnon käyttöön.Short &Sassy on hyvin tumma viininpunainen hienolla punaisella shimmerillä, joka näkyy aivan upeasti niin luonnon- kuin keinovalossakin. Kynsissä lakka näyttää sivuilta tietyssä kulmassa tavallaan lähes mustalta, ja keskeltä viininpunaiselta. Tämmöisiä pitää saada lissää :D Allaoleva peukkukuva yrittää demonstroida tuota mainitsemaani efektiä :D


Koristukseksi lisäsin Konadin strassihelmi-tarroja ja näistä tuli, vaikka itse sanonkin, aika ihanat. Näitä on yritettävä pitää useampi päivä. Kuvasta ei nyt kyllä näy, mutta nuo helmihelmet heijastaa aika kivasti tuota kynsilakan väriä, vähänkuin olisi punaiseen shiftaava helmi.

Päällyslakkana käytin Yves Rocherin French Manicure Ultra Shine Polishia, oka ohuutensa ja vesimäisyytensä vuoksi sopii ihan satavarmana kaikkien koholla olevien koristeiden ja tarrojen pinnoittamiseen. Jos käyttää jotain vähänkään paksumpa, vaikkapa Seche Viten pikakuivattajaa, niin strassit yleensä menettävät muotonsa ja valoaheijastavuutensa. Jos kappaleita on ihan vierivierellä toisiaan, niin raot myöskin jäävät vähän tökerön näköisiksi, ainakin omasta mielestäni. (Tai sitten en vaan osaa) 


Kun on näin korumaiset kynnet, niin ei välttämättä muita koruja tarvitsekaan. Näitä kuitenkin kovasti innnoitti häämatkalta eräästä ihanasta putiikista ostetut muutamat korut ja hiusviritys, joista voisin postailla myöhemmin lisää.

6 kommenttia:

 1. Yves Rocherin French Manicure Ultra Shine Polish= tämä menee ostoslistalle :) Kiitos

  VastaaPoista
 2. Mirka: Kiva, että oli hyödyllinen vinkki. Toivottavasti tykkäät itsekin sitten lakasta kun hommaat sen :) Minäkin ihan sattumalta tutustuin tähän, kun tuli joskus vuosi sitten huutamani kosmetiikkapaketin mukana.

  VastaaPoista
 3. Tummanpunaset on yleensä mun inhokkilakkoja, mut yllättäen tykkäsinkin tästä! :-)

  VastaaPoista
 4. Ihanan värinen lakka, sopii hyvin syksyyn!
  Ja ihanat koristelut, sopivat hyvin tuohon lakkaan :)

  VastaaPoista
 5. Tosi kaunis ja tyylikäs kokonaisuus!
  Tuo lakka on kyllä kauniin sävyinen, ihana syksylakka! :)

  VastaaPoista
 6. Elli: Täytyy itsekin sanoa, että on kyllä harvinaisen herkku tummanpunainen :)

  Rose: Kiitos, onneksi on hienoja kynsitarroja, niin ei aina tarvitse yksitellen räveltää strassien kanssa :D

  Lumi: Kiitän, itsekin ihan yllätyin kun tuli näin kivat :)

  VastaaPoista