perjantai 2. syyskuuta 2011

Morsiuslakkauskisan alkukarsinta! :)

 EDIT: Tsekkasin huvikseni sähköpostin roskapostikansion, ja sieltähän löytyi vielä yksi ehdokas. Olen hyvin pahoillani, etten aiemmin älynnyt tarkistaa. Poistin nyt siis aiemman kyselyn, tein uuden uuden ehdokkaan lisättyäni ja vastausaikaa on edelleen 3 viikkoa. Pitäkää te lukijat ja kävijät huoli, että annatte äänenne suosikillenne! Pyrin laittamaan vielä mailia kaikille osallistuneille huomiseen mennessä, että voitte halutessanne muistuttaa omia lukijoitanne/kavereitanne yms uudestaan. Olen todella pahoillani!


Nyt vihdoin ja viimein saatiin yllätysvapaata koulusta, joten oli aikaa käydä kisakuvia paremmin läpi. Pienensin kaikki (paitsi yhden) kuvat niin, että pisimmän sivun pituus on 700 pikseliä. Toivottavasti kukaan ei tästä pahastu, ja toivottavasti ymmärrätte tämän logiikkani tämän asian suhteen :) Eli tarkoitus olisi, että äänestäjien olisi helppo klikata kuvat blogista isommaksi, ilman että miniläppärin ruudulle ilmestyy jättimäinen peukalo ja kuvaa joutuu sitten itse miinustamaan selaimesta.. Juu nou :D Yhtä kuvaa en tosiaan pienentänyt (eikä se paljoa isompi olekaan), koska photari sekä Paint antoivat erroria sen kohdalla :D.

Yhdellä osallistujalla oli kahden kuvan kollaasi lähetettyvä, joten jälleen kerran tasapuolisuuden nimissä rajasin toisen kuvan pois. Yksi kuva oli taas tavallaan "väärinpäin", joten käänsin sitä, kolmannen kuvan kohdalla otin taas vapauden rajata "tyhjää" hieman pois. Toivottavasti et(te) näistä pahastu, mutta jos pahastuitte niin laittakaa mailia: kynttapidempaa (at) gmail.com. Korvaa (at)-merkkisarja @-merkillä. En kuitenkaan aio nyt muuttaa näitä kertaalleen laitettuja kuvia, koska mielestäni on selkeintä, että jokainen osallistuu vain yhdellä kuvalla, ja että kuvat ovat suunnilleen samankokoisia jne. Pahoittelen, etten kilpailusäännöissä tästä tarpeeksi tarkkaan maininnut (jos mainitsin ollenkaan, krhm).


Mutta siis, minusta on ihan mahtavaa, että niinkin moni osallistui ja selkeästi panosti kynsiin. Ajattelin aluksi, että tulee ehkä 2 osallistumista, mutta niitä tulikin 13! Kaikenlisäksi vielä todella erilaisia ja monipuolisia kynsiä :). Mutta nyt on edessä siis karsintatyyppinen lukijaäänestys, joka toteutetaan oikeassa sivupalkissa. Jokainen voi äänestää kerran. Äänestys päättyy 23.9 klo 23.59, joten aikaa äänestää on aika tarkalleen kolme viikkoa. Kuvat voi käydä tsekkaamasta tästä postauksesta. Ehdokkaat on siis numeroitu, ja äänestyksessä äänestetään suosikkiehdokkaan numeroa. Itse pidättäydyn äänestämästä, koska lopullisen voittajan valintaan vaikutan sitten karsinnan jälkeen. Finaaliin pääsee 3 eniten ääniä saanutta. (Mikäli tulee tasapelitilanteita, niin sitten otetaan tasapelin saaneista molemmat finaaliin.)


Tässä ehdokkaat, KLIKKAA KUVIA ISOMMIKSI!

Ehdokas 0.


Ehdokas 1.

 Ehdokas 2.


Ehdokas 3.
Ehdokas 4.Ehdokas 5.


Ehdokas 6.
Ehdokas 7.


Ehdokas 8.


Ehdokas 9.


Ehdokas 10.Ehdokas 11.


Ehdokas 12.


Ehdokas 13.


Onnea ja menestystä kaikille kilpailijoille karsintaan!


Ps. Uusi blogger tuntuu sekoilevan rivinvaihtojen ja tasausten kanssa minkä ehtii, joten pahoittelen, jos tässä postauksessa on nyt jotain omituista asettelun osalta :P

6 kommenttia:

 1. Anonyymi: Jos haluat äänestää, voit tehdä sen blogini oikeanpuoleisessa sivupalkissa (mikäli et siis vielä äänestänyt). Kommentteina ilmoitettuja "ääniä" en voi laskea mukaan.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi vol2: Toivottavasti huomasit, että äänestys sijaitsee oikeassa sivupalkissa, ei kommenttiboksissa.

  VastaaPoista
 3. Kävin äänestämässä omaa suosikkiani. =) Harmi,että unohdin tämän kilpailun täysin.

  VastaaPoista
 4. Voi eih! Tähän olisi ollut kiva osallistua :) Äänestin suosikkia.

  VastaaPoista