maanantai 26. syyskuuta 2011

Syysruskaa á la Snowcrystal Creme Beige

Perjantaina kotikaupungissani oli pieni tapahtuma, jonka vuoksi monissa liikkeissä oli extra-alennuksia. Esim Kicksistä löytyi kahden euron kappalehintaan muutama lakka (en tosin tiedä, oliko tämä ko. alennus tapahtumaan liittyvä vai ei, mutta kuitenkin..), otsikossakin mainittu mukaanlukien.


Sävy on vaalea, hiekkainen beige, jonka seassa on hyvin hillittyä pienenpientä kultaista shimmeriä. Lakka taitaa kuulua menneeseen kevät/kesä-kokoelmaan, mutta omasta mielestäni tämä vaikuttaa ainakin nyt hyvin syksyiseltä.

Ja joo, naurakaa pois meitsin käsinmaalatulle kynsi"taiteelle". Tuli yht'äkkiä inspiraatio syksyisistä, lehtivihreänsä runkoonsa ja jonnekin juuriinsa(?) imuttavista puista... En muistanut mihin olin laittanut kynsisiveltimeni, joten vedin. "oksat" aika lolleroisesti Goshin Chocaholic-lakan omalla siveltimellä. Punainen ja vihreä on koristelulakoilla tehty, ja keltaiset abstraktit pilkut ovat töpötelty varovasti Models Ownin Lemon Meringuella, lakan omalla siveltimellä, kun en löytänyt dotting toolejakaan.

Pilvisessä luonnonvalaistuksessa.

Yhtä pilvistä, keinovalo "lämmittämässä" sävyjä.
Mielestäni kummankaan kuvan sävy ei ole ihan kohdallaan, ja kultainen shimmeri tuskin näkyy lainkaan niissä myöskään. On ehkä turvallista sanoa, että oikea sävy on jotai noiden kahden väliltä, mutta valaistus vaikuttaa kyllä siihenkin, miltä se silmään näyttää. Huomaa myös kuivakat kynsinauhat yms. Vakikäytössä on ollut jo öö aika pitkään Lushin sitruunainen kynsinauhavoide, jonka nimeäkään en edes nyt muista, joka on mystisesti kadonnut keskuudestani.. En vielä halua ostaa uutta, vaan toivon vanhan pompahtavan vielä esiin piilostaan.

Ja äänestäkään suosikkianne vasemmasta sivupalkista, josta löytyy myös linkki ehdokkaisiin. Enää jotain alle 10h äänestysaikaa jäljellä, hui! Onpas 3 viikkoa hurahtanut kuin siivillä ohitseni.

3 kommenttia:

  1. Wau, mun mielestä nää on kyllä tosi hienot! :)

    VastaaPoista
  2. Rose: No kiitoksia, vaikka kyllä omasta mielestä vähän tökerönnäköiset nuo maalaukset ainakin osittain :D

    PaRaDeaD: Kiitän :). Heh, omaan silmään nuo näyttää kuitenkin jokseenkin alkeellisilta, kun ei oikein tuo tarkkuun ole kehittynyt "ihan" huippuunsa vielä :P

    VastaaPoista