keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Lakkauksia menneeltä vuodelta

Toissapäivänä huomasin parin kynnen revenneen/haljenneen, eikä teepussipaikkaaminen tuntunut kovin kannattavalta vaihtoehdolta siinä tilanteessa. Niimpä sain typeryyskohtauksen ja leikkasin kaikki kynteni überlyhyiksi ja nyt kellään ei ole kivaa. Koitin tehdä nysiin muutamaan otteeseen jotain fiksua, mutta onnistuin sohimaan vastalakattuja joka paikkaan ja se siitä. Kolmannen ja neljännen lakkaus- ja koristeluyrityksen vaiheilla luovutin. Vielä joku päivä ehkä saan näihin jotain aikaiseksikin, ja ehkäpä jopa yrittää vakuutella, että nysätkin näyttävät minulla ihan kivoilta... Tuntuu muuten aika metkalta, kun sormenpäät osuvat mm. näppäimistöön.

Niimpä tässä olisi ystävälleni E:lle tekemä lakkaus viime vuoden syyskuun 30.:ltä päivältä tai jotain sinnepäin.Lakkoina Dependin 34 (neonpinkki, ei kyllä tule kuvassa neonisuus esille juurikaan) ja Dependin 54, (mintunvihreä cremelakka). Leimattuna yllättäen lepardikuvio Konadin m57:llä. Peukuissa ja nimettömissä mätsäävät timangit.


Ihastuin itsekin tuohon sävy-yhdistelmään, ja muutamaa päivää myöhemmin (tarkalleen 3.10.-10) lakkasin itselleni seuraavanlaista:Hahhah, tää ois niinku heikko yritys saada kuva näyttämään edes joltain muulta, kun sössömössöltä. Huomaa myös kauniit keskenkään eripituiset kynnenkuvatukset... Tällä hetkellä about kaikki kynteni ovat kuvan keskisormen kynnen pituusluokkaa. Lakat samat kuin edellisessä, värit persiillään ja kuvio m36-laatasta. Timangejakin on jos kuka löytää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti