keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Kynsilakkani

Kynteni ovat lyhentämisen jälkeen erittäin huonossa kunnossa (tuntuu, että lyhyemmät kynnet haurastuvat, kuluvat ja liuskoittuvat helpommin kuin pitkät...), ja lakkaileminen ei ole yhtään innostavaa eikä kiinnostavaa juuri nyt. Pitäisi hommata kaveripiiristä joku uhriksi, mutta mokomat ovat ruvenneet lakkailemaan itse omia kynsiään :P.

Laitoin lakat lähinnä jonkunlaiseen tuotemerkki-järjestykseen, sillä ei noita nyt niin paljon ole, että niitä kannattaisi sävyittäin luetella. Kai. 

Vasemmalta oikealle: OPI: Princesses Rule!, Give Me the Moon!, Golden Rules! ja China Glaze: Golden Meringue, Four Leaf Clover ja Ruby Pumps. FLC Näyttää kyllä aivan liian siniseltä, jotenkin hankala kuvattava. Puolet noista on second handia, ja ne itseasiassa ovat parhaimmat noista. Paitsi Ruby Pumps on ostettu uutena, ja se on silti parhautta.


Color Club: Vintage Couture, French White, Covered In Diamonds ja Nfu Oh: 50, 44 ja 45. Vintage Couture on täydellinen pastellivaaleanpunainen, mutta aika pitkälti inhoan sen koostumusta tai en osaa vaan käyttää sitä. Vaatii laittoman useita kerroksia ollakseen sopivan peittävä ja raidaton, mokoma hylkiö, ja sittenkin yleensä näyttää jo typerän paksulta ja muutenkin tyhmältä. Loppuispa joskus, niin voisi kokeilla vastaavaa sävyä joltain toiselta merkiltä. Kaikki nufuni ovat tuollaisia "lastulakkoja", 2 vasemmalla olevaa ovat läpikuultavia ja sopivat kuorrutteeksi, oikeanpuolimmainen on taas mukavan peittävä, hyvin kuivuva ja levittyvä ja kerrassaan muutenkin kaunis lakka, tulilakaksi jotkut sanovat.Gosh: Holographic, Blue Monday, Gasoline ja Chocaholic, Models Own: Jade Stone ja Lemon Meringue. Holographic on vallan kivannäköinen hololakka pullossa, mutten osaa jotenkin käyttää sitä. Kynteni näyttävät jostain teknoysärivuosituhannenvaihdediskosta karanneilta, kun laitan sitä itselleni.
Depend: 45, 47, tuntematon, 34, 200, 69, 87?, 58, 38, 196?, 54, 41. 
Snowcrystal: Sky Blue, Dark Cerise, Charcoal Grey. OPI minit: Thanks So Muchness!, Mad as a Hatter, Absolutely Alice.

 
Essie: Matte About You, Mint Candy Apple. Rimmel: Lemon Drop, Apricot Punch Anytime: Juicy Fruit/Hedelmäjuoma, Sunny Day/Päivänpaiste.Ja nimet näkyvätkin kuvassa.. Monet Mavalaa dissaavat, mutta kaksi vasemmanpuoleista ovat ilostuttaneet kynisäni jo 4-5v, eikä paksuuntumisen tai muunkaan häiriön merkkejä ole ollut havaittavissa. Täydellinen koostumus ja peittävyys etenkin Londonissa. Eksyipä tuohon pikakuivattajakin, joka tosin ei ole mielestäni kovin kummoinen mutta ihan hyvä.

Sekalaiset: Del Sol on auringossa väriä vaihtava lakka. Keinovalossa vaaleansinenn helmiäislakka, auringossa lila. Sävyn nimi on Superhero. WnW:n Denim Chrome, erinomainen laatu. Avonin hilelakka. Ikivanha Yves Rocherin lakka, Perle Grise. Hyvä laatu ja peittävyys. La Femmen rupinen sydänhileglitterlakka. Periaatteessa ihana, mutta haisee järkyttävälle, sydämien pitää tulla kynnelle "oikein päin". Vaikea levittää ja kuivuu hitaasti. Ja lemppaa pitkään vielä kuivuttuaankin. Ja vielä rupisempi miss selene punaglitter.

Sekalaisin seurakunta: 3 koristelulakkaa, Cesarsin 2 ranskislakkaa, 3 Konad-lakkaa ja Nicole by Opi Nic's Sticksejä kaksin kappalein. Nic's Sticksit ovat ihan kivoja idealtaan, toteutus ja totuus ontuu. Hylsyssä sanotaan: "Paint and go nail lacquer". Niin, levitys vielä onnistuu ihan ookoosti, mutta kuivuminen vie ikuisuuden ilman pikakuivattajaa. Ja kun lakka on näennäisesti kuivunut ilman pikakuivausta, sen pinta on edelleen tahmaisen oloinen. Lakkaa putilossa on vain 4ml, ja sitä kuluu ja menee hukkaan aika paljon mielestäni. Eikä ole peittävä keksintö. Parilla kolmella kerroksella saa peittävän ja siistin lopputuloksen.

Kuvassa vaaleansinisessä hylsyssä oleva Vio-let's Go! on ihana shiftaava lakka, näyttää välillä lilalta, välillä vaaleansiniseltä ja toisinaan aivan kupariselta. Mahtava väri, huono laatu. Sama pätee pinkissä hylsyssä olevaan täydelliseen pinkkiin sävyyn Cram For an Exam. Väri aivan upea, laatu ei. Olisin niin onnellinen, jos löytäisin jostain vähän parempilaatuiset samansävyiset lakat. Onkohan OPIlla noista sticks-sävyistä normiversioita?

Siinä olivat muistini mukaan kaikki värilakkani (ja yksi väritön ja yksi pikakuivattaja). Paljonhan noita nyt tuossa on... "laskee sormia apua käyttäen".. 63 noita taitanee olla. Muutama lakka poistui kokoelmastani viime viikolla huutonetin avustuksella, ja taitaa tuossa edelleen olla muutama sellainen, joille voisin tarjota uuden kodin. Ainakin Rimmelin tuoksuva, sillä samaa sävyä minulla on jo Models Ownina.

4 kommenttia:

 1. Mistä olet ostanut nuo depend kynsilakat? :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Kaikki Dependit on ostettu Kicksistä, vanhimmat jo kaksi vuotta sitten. Dependejä ei taida muualta saadakaan Suomesta, paitsi jostain nettikaupasta. :)

  VastaaPoista
 3. Mistä oot ostanut noi Opin mini lakat? (:

  VastaaPoista
 4. Ebaysta ostin sellaisen neljän minilakan Alice In Wonderland-kokoelmasetin, jonka mukana nuokni minit ovat tulleet. En tiedä oikein onko noita Suomessa kovin hyvin tarjolla, mutta ebaysta löytyy jotain ja samoin sitten ulkomaisista lakkanettikaupoista (TransDesign ym).

  VastaaPoista