perjantai 4. maaliskuuta 2011

Swatchailua ja pedikyyreilyä

Ostin jokin aika sitten eräältä eBay-myyjältä kynsikiekkoja omaksi ja kavereiden iloksi. Aina silloin tälöin lakkaan ystävieni kynsiä ja joudun yleensä swatchaamaan lakat omille kynsille, kun haluavat tietää miltä se pullossa oleva lakka sitten kynnellä näyttää. Ja täytyy kyllä sanoa, että näistä on itsellekin paljon apua, paljon paremmin hahmottaa kiekoilla värit ja niiden määrän kuin pulloissa.

Jos jotakuta kiinnostaa, niin ostin kiekot tältä myyjältä. Hintaa kymmenelle kiekolle tuli euroiksi muutettuna naurettavat 4,2e. Halvemmallakin myyviä myyjiä oli, mutta valitsin parhaimman palautteen mukaan. Kaikki keikot tulivat täysin ehjinä perille ja erinomaisesti pakattuina. Postikulut ilmaiseksi. Kyseessä ei ole törkyisä mainostus, vaan hienovarainen suosittelu myyjästä, jonka kanssa asioiminen oli onnistunut kokemus.

Edit: Esimerkiksi Cesars Shopista saa myös kynsikiekkoja 3,53 euron kappalehintaan tällä hetkellä. Tiedä sitten millaiset katteet noissa on. Ovat tosin hieman erimallisia ja värisiä.


Ihanasti tulee etenkin Vio-let's Go!n sävyvivahteet esiin, rakastan tuollaisia monivivahteisia sävyjä yli kaiken, vaikka niitä ei pahemmin minulla olekaan. Myös OPIn Give Me the Moon! on vallan ihastuttava, mutta kuvassa sen olemus on vähän laimea.


En ole vielä raaskinut numeroida kiekkoa, enkä näköjään muistanut numeroida lakkoja kuvaankaan. mutta myötäpäivään alkaen tummanharmaasta lakat menevät seuraavasti:

1. Snowcrystal - Charcoal Grey
2. Yves Rocher Perle Grise
3. OPI - Give Me the Moon!
4. Snowcrystal - Sky Blue
5. Nicole by OPI Nic's Sticks - Vio-let's Go!
6. Del Sol - Superhero
7. OPI - Absolutely Alice
8. Gosh- Blue Monday
9. Depend - 41
10. Wet n Wild - Denim Chrome
11. Depend - 196?
12. China Glaze - Four Leaf Clover
13. Depend - 54
14. Models Own - Jade Stone
15. Essie - Mint Candy Apple

Piti hieman testailla lakkoja erilaisten kuorrutusten kera. Pohjalakoiksi valitsin OPIn Golden Rules!in, WnW:n Denim Chromen sekä Dependin 38:n ja Anytimen Juicy Fruitin jotka eivät kyllä näy kuvassa kokonaan tai ollenkaan. Neljä lakkaa viidellä eri päällyslakalla.

1. OPI GA! + Essie Matte About You
2. -"- + Depend 45
3. -"- + Nfu Oh 44
4. -"- + Nfu Oh 50
5. -"- + Color Club Covered In Diamonds
6. WnW + Matte...
7. -"- + Depend 47
8. -"- + Nfu Oh 44, siis tämä on niin ihana, tämä nufu shiftaa tummansinisen (ja varmaan muidenkin tummien lakkojen) kanssa oranssista vihreään, joka kuvassakin hiukan näkyy!
9. -"- + Nfu Oh 50, ja taas jotain aivan ihanaa..!
10. -"- + Covered... (alan toistamaan itseäni, taas niin ihana yhdistelmä)
11. Depend 38 + Matte...
12. -"- + Depend 47

Teemme siippani kanssa aika säännöllisesti iHerb-ostoksia, siippa tilaa vitskuja ja minä taas kaikenlaista ihanaa, enemmän ja vähemmän luomuista kosmetiikkaa ja sälää. Viimeiseen tilaukseeni sisältyi muutamia luomusuklaapatukoita, mehukkaita myrkkygojimarjoja (:D) ja Ecotoolsin pedikyyri/manikyyrisetti. Pahoittelen kuvanlaatua, olin kovasti laiska ja kuvasin pussukan webbikameralla. Kuvassa näkyy sentään hiukan huonosti myös tämänhetkiset kynnet, seepr/tiikerikuviolla ja OPIn Golden Rules!illa leimattuna m57-laatasta Dependin 200-sävyn päälle. GR! toimii aivan loistavasti leimaukseen, pigmenttiä riittää eikä kuvio leviä yhtään!


Ecotools-härpäkkä maksoi 13 dollaria ja risat, eli suunnilleen 9 ja risat euroissa. Ei siis paha, kun mukana tuli luomupuuvillaiset käsineet käsirasvamuhitteluun, bambuvartinen jalkaraspi sekä 118ml kantapää-/jalkavoide ja 29ml pönikkä käsirasvaa (molemmat 98% luonnollisista ainesosista). Tuotteet vielä pakattu tuollaiseen pussukkaan, jossa voi hyvin kuskata shampoota ja muuta rompetta matkustelllessa ympäri Etelä-Suomea, tai liikahtaessa taloyhtiön saunaan kylpemään.

En ole ehtinyt itseeni testaamaan tuotteita, mutta siipan jalat ja hirviät kantapääkovettumat kyllä silisivät aika hyvin jo ensimmäisellä kerralla (kyllä, kylvetin, raspasin ja rasvasin mieheni jalat omast,a vapaasta tahdostani ;) ). Viikonloppuna ehtinen itsellenikin testailemaan, etenkin käsirasva jo polttelee pussukassaan odottamassa testaamistaan.

Olen muuten vallan sydämistynyt kokonaisesta seitsemästä lukijasta! Eihän se joillekin ole paljon, mutta kyllä se omaa mieltäni lämmittää, että muutkin kuin minä itse lukevat juttujani :)

1 kommentti:

  1. Moikka! Ostit kirppikseltä, mutta unohdit antaa sähköpostisi, käytkö laittamassa sen tuonne kommenttiboksiin!

    VastaaPoista