tiistai 15. maaliskuuta 2011

Rimmel Fruities Apricot Punch

Jokunen viikko sitten swatchailin ja arvostelin töykeään sävyyn Rimmelin tuoksuvan sitruunalakan ja lupailin jatkoa tarinalle. Toinen ostamistani tuoksulakoista on tuollainen persikanvärinen, vaaleahko cremeoranssi. Ensi kokeilukerralla olin hiukan pettynyt lakan peittävyyteen ja sävynkin olisin toivonut olevan hiukan vielä vaaleampi mitä se oikeasti kynnellä on.
No, reilu kuukausi sitten oli vallan pimeää, ja nyt tässä keväisessä auringonvalossa paistatellessa tämä näyttää juuri oikeanväriseltä. Tämä tuntuu levittyvänkin paljon paremmin, kuin aiemmin... Outoa :D Tosin yleensä vähän jahkailen kynsilakkojen levityksen kanssa, mutta nyt vedin pitkiä ja nopeita vetoja. Selvästi auttoi. Kynsissä on kaksi kerrosta, ja on lähes täysin peittävä, maksimipeittävyyden saa varmaan kolmella kerroksella.

Eilen sormeni syyhysivät uusien strassien tähden, joten ne pääsivät käytännön testaukseen. Onhan nuo ihan vinossa ja epäsymmetrisesti, muttei se niin yleisvaikutelmaa haittaa. Ja yleisvaikutelma on aika blingbling.

Äärimmäisessä aurngonpaisteessa

  
Ei niin äärimmäisessä eikä suorassa paisteessa...
Peukalon keskellä oleva iso keltainen timangi meni vähän sumeaksi päällyslakan jälkeen, mutta kyllä se auringossa kimaltaa ihan kivasti silti. Lakka on siis Rimmelin I <3 Lasting Finish Fruities - Apricot Punch. Aluslakkana Poshen nail strengthening treatment basecoat, päällä ikivanha Yves Rocherin French Manicure Ultra Shine Polish.

4 kommenttia:

 1. Jännän sävyinen tämä lakka. En ole vielä testannut näitä Rimmelin tuoksulakkoja, jotenkin ajatus tuoksuvasta kynsilakasta on aika absurdi. Tuoksuuko lakka kynsissä vielä kuivumisen jälkeenkin, vai onko tuoksu vain keventämässä lakkausoperaatiota? :)

  Kivoja timantteja. Nuo värikkäät sopivat hyvin yksivärisen lakan kanssa.

  VastaaPoista
 2. Nämä Rimmelin tuoksulakat tuoksuvat lakkausoperaation aikana ihan normaalilakalle (valitettavasti), kuivuessaan ja kuivuttuaan tuoksuvat aluksi aika voimakkaastikin hedelmäiselle.

  Tuoksun tosin huomaa vain jos pitää kynsiä lähellä kasvoja tai tarkoituksella tuoksuttelee, ei sentään kulkeudu jatkuvalla syötöllä nenään.

  Ja kiitos :)

  VastaaPoista
 3. Mulla on noi kaikki tuoksulakat, kyllä ne mun mielestä tuoksahtaa lakatessakin :)) mut ite tykkäsin noista lakoista, kaikinpuolin mun käyttöön sopivia:---D

  VastaaPoista
 4. Minulla ainakin tämä Apricot Punch tuoksuu aika voimakkaasti liuottimelle lakatessa, kuivuessa sen hedelmäisyyden huomaa selvemmin. Mutta aika nopeasti se hedelmäisyys tosiaan tulee esille.

  Minäkin opin tykkäämään tästä lakasta nyt paljon enemmän mitä aiemmin, vika oli vaan meikäläisen lakkaustyylissä.. Harmi toisaalta että ehdin sitruunalakan jo myymään.

  Ja kiitos kommentista :)

  VastaaPoista