tiistai 15. maaliskuuta 2011

Ecotools-kabuki ja muita ostoksia

Viime viikolla tosiaan saapui postitse uusi, pehmeä ja ystävällinen kabukin. Olen vain samaa mieltä muiden bloggaajien kanssa, jotka ovat jo aikoja sitten arvioineet sudin ja vertailleet sitä muihin ja niin edespäin. Tuote on yksinkertaisesti erinomaisen pehmeä, tiheä ja sopivan jämäkkä.Kun nyt vertaan oman BM:n full coverage-kabukin ominaisuuksia Ecotoolsiin, niin BM pistelee ihoa hiukan, ja siitä on jämäkkyys kadonnut käytön ja ajan myötä (vaikka sitä ei ole pesty kertaakaan). Ecotoolsin kabuki taas tuntuu pehmeältä iholla, vaikka kuinka päin yrittää tökkiä sillä ja kabuki on niin tiheä, ettei yksittäisiä karvoja edes erota, kuten kuvasta näkee ;) Uudella sudillani saan myös ehdottomasti nopeammin parempaa jälkeä kuin BM:lla pitkiin aikoihin, mitä tulee mineraalien levitykseen ja peittävyyteen.Nyt pitää vielä pestä tuo BM:n kabuki ihan tieteen vuoksi, saa nähdä tuleeko siitä entistä levähtäneempi. Paremmaksi se ei tuosta taida muuttua kuitenkaan, joten ehkäpä se palvelee jatkossa jonain muuna sutina ellei ihan roskiskuntoon mene.

Kabukin ostin muutaman muun ostoksen ohella drugstore.comista, ja hintaa kabukille tuli ilman postikuluja n. 7e. Aluksi meinasin ostaa ihan Suomesta, mutta en tosiaan voi edelleenkään niellä sitä, että poikkeuksetta mikä tahansa tuote maksaa Suomessa yli tuplaten verrattuna muihin maihin. Iherbissäkin myydään Ecotoolsin tuotteita, ja siellä vallitsee drugstoreen verraten sama suhde hinnoissa suhteessa Suomen hintoihin. Ecotoolsia myydään Suomessa ainakin Biodellyssä,  Nelly.comissa, Stockalla, Hobby Hallissa, ja Elloksella. Kabukia myydään tietääkseni tällä hetkellä kolmessa ensinmainitussa, hinta esim. Biodellyssä 15,90e ja Nelly.comissa 13,95 ilman postikuluja.

Ja sitten niihin muihin ostoksiin... Drugstoressa postarit olivat n. 15e, joten kasasin sitten ostoskoriin muutakin oikeasti pitkään harkittua ja tarpeellista tavaraa: Freemanin ananasnaamio (n. 3e), Tweezermanin punaiset pinsetit (n. 15e) ja höyläykseen Gillette Venus Embrace-teriä (n. 11e). Jos jaan postarit kolmelle tuotteelle neljästä, terät maksoivat n. 16e, pinsetit n. 20e ja kabuki n. 12e (ja ananasnaamio pysyy kolmessa egessä). Vertaillaanpa itseni iloksi tuotteille muodostuneita hintoja verraten Suomen hintoihin:


  • Drugstore.com+pk:t/Jostain Suomesta, ei pk                             
  • Tweezerman slant tweezer - 15,12e+5e/28,13e (Nailfix-verkkokauppa)
  • Gillette Venus Embrace 4 terää 11,18e+5e/15,25 (vain 3 terää, NetAnttila)
  • Ecotools kabuki 6,80e+5e/13,95e (Nelly.com)
  • Freeman 3,02e/arviolta 5e, en löytänyt netistä nyt suomalaisista kaupoista hintatietoja.
  • Kaikkiaan sis. pkt:t 51,12e/62,33e ilman mahdollisia postikuluja
Tietysti jos ei olisi muuta ostettavaa kuin vaikkapa ne pinsetit, niin silloin mahdollisesti tulee halvemmaksi ostaa Suomesta, mikäli nettikaupalla on alhaiset postikulut, tai läheltä löytyy kivijalkakauppa jossa tuotetta myydään. Moni haluaa tietysti myös suosia suomalaista, ja itsekin haluaisin suosia enemmänkin, mutta esimerkiksi opiskelijalle se lienee realistisempaa ostaa tuote x hintaan 20e ulkomailta kuin sama tuote hintaan 40e Suomesta. Mikäli sille tuotteelle on siis todellinen tarve jada jada... Muutenhan ei suosita ketään eikä mitään. Ja tietysti jos tärkeää saada kokeilla ja nähdä tuote livenä ennen ostamista, niin silloin ostan Suomesta kivijalkakaupasta sen kummempia ihmettelemättä.

Viimeisimmässä kuvassa on myös eräs blogikirppisostokseni, tai muutama sellainen. Sonnelassa oli viime viikon puolella kynsitarvikekirppis, ja vaikka myöhästyinkin pidoista varmaan tunnilla, niin olipa meikäläiselle jäänyt silti aika kivat koristeluhärpäkät, ja yhä pahenevalla lapsellisella innolla sormeni syyhyävät päästä kokeilemaan noita in action.


Ja silmänsuruksi iloksi tällainen huono kuva piloille menneistä kivoista kynsistä. Lakkoina OPIn Give Me the Moon!, joka on suursuosikkini tällä hetkellä, leimauksessa m24 kukintokuvio ja WnW:n Denim Chrome+Dependin 69, kuorrutteena iki-ihana Nufun 50.


Oli vaan pakko napata joku puteli käteen...

2 kommenttia: