keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Peaches ep01

Tarkoituksena oli kirjoitella vähän toisesta Rimmelin I <3 Fruities Lasting Finish-lakasta (ihana nimi..), mutta kyseinen sävy on kyllä osoittautunut niin raivostuttavan huonoksi levittyvyydeltään, kuivuvuudeltaan ja peittävyydeltään, että keräilen hermoja vielä jonkun aikaa...

Ostin joku aika sitten Kicksistä Dependin lakan Nro. 009:n, joka on vaalea, oranssisen persikkainen helmiäislakka. Useimmat Dependini ovat vallan hyviä laadultaan, mutta tätä sai oikeasti laittaa 5-6, jopa 7 kerrosta, ennekuin lopputulos oli omaan makuuni riittävän peittävä ja tasainen. Mutta ei kyllä sittenkään. Ehkä tämä on niitä lakkoja, jotka on vain tarkoitettu tuomaan lisäpiristystä ranskiksen päällisenä.
Sinänsä lakka levittyi ja kuivui hyvin, mutta peittävyyttä ei ollut nimeksikään. Vähän samanlainen pettymys oli aikanaan China Glazen Golden Meringue, joka pullossa näyttää, ah, niin täydelliseltä beigeltä/nudelta lakalta ihanalla kultaisella shimmerillä. Vaan kuinkas sitten kävikään? Jälki on lähinnä äärimmäisen läpikuultava hienoisella kullanhohteella. Ihan jees varmasti jonkun nudelakan tai vastaavan päällä. Kunhan saan aikaiseksi kokeiltua. Nykyään tulee aika usein katsottua lakoista swatchit netistä ennen ostopäätöstä.

Tää ois niinq taidekuva:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti