sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Back in the day hatters were usually mad

Kuka arvaa päivän lakan otsikon perusteella?

Täksi päiväksi syvimpänä tarkoitusperänäni oli luovuuteni avulla luoda söpöt+viehkeät ystävänpäivänkynnet. Vaan aika usein päätökseni eivät pidä ja lopputulos on jotain kohtuullisen erilaista, kuin alkuperäisen visioni mukaan olisi pitänyt olla.

Älkää toki peljätkö rumaa peukaloa

Pohjalla Snowcrystalin -09 syyskokoelmasta 421 Charcoal Grey... Ostettu tosin alennusmyynnistä viime kesänä, ja toisessa kuvassa aletarra vähän pilkottaakin. Kuvassa näyttää ihan liiallisen sinimustalta, vaikka väri on hyvin tummanharmaa, mutta aavistuksen siniseen taittava kuitenkin. Lakan upea kiilto tulee kuitenkin esille kivasti. Kärjissä OPIn Mad as a Hatter. Tykkään ko. glitterlakasta kovasti, mutta oma minipulloversioni on kovin liisteröitynyt, vaikka sen hommaamisesta on vain puolisen vuotta. Ehkä tänään myöhemmin tulee laitettua söpöt kynnet ystävänpäivän kunniaksi, jää nähtäväksi. Hommasin jokin aika sitten Ostolakossa-Virven suosituksesta Freemanin suklaamansikkanaamion Kicksistä saatavien suklaanaamiopakkausten tilalle, sillä vaikka viimeeksimainitut ovatkin aivan loistavia pintakuivalle sekaiholleni, pakkausten pienuus harmittaa vähän. Pari kertaa olen uutta tuttavuutta kokeillut, ja lopputulos on vähintäänkin tosiaan yhtä hyvä, kuin Kicksin A-Brandin suklaanaamiolla. Naamio tosin kuivuu varsin kiristäväksi, mutta silloin on huuhtelun aika. Incejä en ole vertaillut vielä, mutta ei tuo nyt aivan hullulta vaikuta taviksen silmään (Mitä nyt muutamat silikonit poikineen ja joidenkin kammoamaa parabeenia sieltä löytyy).

2 kommenttia:

  1. Jos naamion ei tahdo kuivattavan ihoa, ei sen kannata antaa kuivua iholle. Eli pirskota vettä naamion vaikutusaikana nassuun, niin naamio kyllä puhdistaa, muttei ole niin kuivattava. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä, luinkin tuon neuvosi jokin aikaa sitten sinun kommentiboksistasi :D Mutta kiitos kovasti :)

    VastaaPoista