torstai 10. helmikuuta 2011

Tähdenlento

Huomiseksi onkin tiedossa työpäivä, joten ajattelin väkertää kynnet kuntoon. Omat kynteni ovat niin kellastuneet lakkailusta, ettei niiden kanssa voi luonnontilassa mennä ihmisten ilmoille. Tai voi, mutten halua. Olen saanut yliannostuksen hempeitä pastellilakkoja viimeisen kuukauden aikana ja pikkuhiljaa synkeät värit ovat alkaneet taas viehättämään. Yhtenä päivänä vedin tässä wnb-gootteiluöverit mekolla, sukkiksilla, kengillä, takilla, kaulaliinalla ja rusettineuletakkisysteemillä, väreinään musta. Oikeastaan mekossa oli aavistus vaaleanpunaista, mutta vain aavistus. Jokatapauksessa kynsiesteetikkoni kaipasi kovasti vaihtelua vaaleisiin lakkoihin, ja tässä tulos:Hommasin vuoden alussa mojovalla alennuksella Goshilta muutaman lakan, joista yksi oli pullossa ihanaiselta näyttävä Gasoline. Tummahko violetti shimmerinen (vai olisivatko nuo hilejutut sittenkin jotain muuta?), nimensä mukaisesta aavistuksen bensaöljyiseltä näyttävä lakka. Kynnellä taas laihanväristä...kunnes Gasoline tapasi Wet N Wildin Denim Chrome-sävyn.  Kyseinen WnW-lakka on vanhempaa Wild Shine-laatua, mutta ainakin tässä sävyssä on erinomaisen mukava levittyvyys, peittävyys ja pensseli. Kestävyys on ehkä vähän niin ja näin, mutta hinnan huomioon ottaen kyseessä on loistava tapaus.

Ihana sotku tuossa glitterlakan kyljessä :P

Alinna siis Denim Chrome kahtena kerroksena, päällä Gasolinex2 ja koristeraitana peukussa ja nimettömässä Dependin kultaglitter-lakka Nr. 45. Tykkään kovasti lopputuloksesta, vaikka odotukset eivät olleet kovin suuret, ja kyseessä oli lähinnä sitä mukaa suunniteltu kuin tehtykin lakkaus. Kuvissa lakkaus näyttää ehkä hiukan liian siniseltä (mikä tuntuu aina olevan violettien shimmeristen lakkojen ja violettien vaatteiden ongelmana), mutta lakan tekstuuri tulee silti kivasti esiin. Lakka tuo mieleeni tähtitaivaan, siitä siis otsikonkin nimi.

Tänään eli eilen postiluukusta tipahti muutama My Beauty Diaryn kasvonaamio. Mitä kokeneet bloggaajat ja kosmetiikkailijat edellä, sitä pienet ja hitaat perässä :D. Naamioista Aloe Mask tulikin jo testattua, ja ihana naamio olikin. Kosteutti, rauhoitti ja kirkasti ihoani ihan silminnähden. Naamion jämät hieroin kasvoille ja kaulalle, en siis huuhtonut pois. Ja tämä siis riitti erinomaisesti kasvoille koko päiväksi kosteuttamaan, iho tuntuu tässä aamuyöstäkin vielä vallan pehmeältä ja miellyttävältä. Ei edes ole rasvoittunut yhtä paljon, kuin yleensä.


Aloe Maskista voisi tulla allekirjoittaneen luottonaamio, onkos teillä omia suosikkeja MBD:n naamioista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti