keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Puolikuu ja ystävänpäivä

Hahha, otsikossa yritys hyvä kymmenen.

Ystävänpäiväksi leimailin itselleni hempeitä sydämiä pastellisiin kynsiin.


 Lakkoina Snowcrystal  433 - Sky Blue, nimettömässä ja peukussa Color Clubin 857 - Vintage Couture, konadoinnit tein laatalla m3 leimaten jokaiselle kynnelle n. 4 kertaa jotta kynsi kuorruttui kokonaan. Osa kuvioista mneni vähän päällekkäin, mutta ei se niin haitannut elävässä elämässä.

Kuvanlaatukin on tänään vähän heikko, joten korvataan laatu määrällä. Tiistaina postilaatikosta tupsahti uutukaiseni, puoli ilmaiseksi ostettu OPIn Give Me The Moon!, joka on mielestäni aika mahtava lakka. Se on varsin neutraali ja hillitty vaaleanharmahtava helmiäislakka, mutta siinä on lisäjännityksenä lilasinertävä flash (miten tuon nyt suomentaisi näin kahden aikaan yöllä..). Tällaisista lakoista tykkään eripaljon, ja esimerkiksi OPIn soft shadeseista etenkin Fairytale Bride-kokoelma kiinnostaa kovasti juurikin niiden lievän duotoneisuuden/flashisyyden vuoksi. Pahoittelut suomen kielen dissauksesta.



Tiistaina myös saapui eräs kynsisivellinsetti, ja siveltimistä yksi pääsi myös testaukseen. En ole jaksanut/ehtinyt/viitsinyt käydä ostamassa "reikiä" (eli rei'itinreikien ympärille tarkoitettuja suojatarroja) half moon-manikyyria varten, ja siveltimillä tuntuu sujuvan ihan yhtä hyvin. Ainakin melkein. Siispä, elämäni toinen puolikuulakkaus (ensimmäinen oli kynsiepäonnistumisen perikuva):



Vähän haparoivaa jälkeä juu, mutta kyllä se siitä ehkä vielä joskus. Tumma lakka on täällä jo aiemmin nähty Snowcrystalin Coal Grey.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti