perjantai 14. kesäkuuta 2013

5. ja 6. Livbox (huhti- ja toukokuu)

Huhtikuun Livboxissa tuli neljä tuotetta:
  • Avènen terveyslähdevesi-suihke (täysikokoinen)
  • Paesen luomiväri-trio (täysikokoinen)
  • Cliniquen High Impact Mascara -ripsiväri (matkakoko)
  • Simplen silmämeikinpuhdistusliinat (täysikokoinen)
Tämä taisi olla kaikkien aikojen halvin Livbox arvoltaan, mikäli oikein muistelen, mutta ainoastaan luomiväritrio jäi itseltäni ylimääräiseksi. Parin Inglotin Freedom-paletin ja molempien UD:n Naked-palettien omistajana ei pahemmin tällaisilla ole enää tarvetta. Ja tämä onkin jo varattu Advanced Levitation-Lauralle varattukin :3.







Avenen lähdevesisuihkeeseen jäin mukavasti koukkuun, niin miellyttävä tunne suihkia kasvoille ja dekolteelle viileää vettä kuumassa kesäsäässä :D Ripsarikin jäi käyttöön, tämä kun ärsyttää silmiäni huomattavasti vähemmän kuin vaikkapa Diorshow, joka se tekee kyllä oikein mukavannäköistä jälkeä omissa ripsissäni.

Simplen kasvomeikinpoistolappuja olen käyttänyt aiemminkin, useammankin paketin (ja tälläkin hetkellä laiskoina päivinä tulee poistettua meikit niillä naamapesun sijaan..) ja nämäkin pääsivät vakiokäyttöön, syystä että olen laiskaakin laiskempi silmämeikinpoistaja. Aiemmin vakkaripoistoaineena oli Lumenen kaksifaasinen poistoaine vedenkestävälle silmämeikille, mutta inhoan sitä öljyistä fiilistä joka jää silmiin tuntumaan vielä vesihuuhtelunkin jälkeen. Näistä taasen ei jää sitä tunnetta lainkaan. Ja poistavat melko hyvin vedenkestävän, TFSI:llä tai UDPP:lla pohjustetun silmämeikin.

Kuten kuvasta huomata saattaa, pakkaus on melko litteä, jäljellä on vain muutama lappu. Onneksi nämä ovat melkoisen edukkaita.


Toukokuun Livboxissa olikin jo enemmän tuotteita:

  • Moa the green balm-voide (näytekoko?)
  • Eylure-irtoripsitupsut (täysikokoinen minipakkaus)
  • Lavera-käsivoide (matkakoko)
  • Dadi Oil-kynsiöljy (täysikokoinen)
  • Lash Card (näytekoko)
  • Estee Lauder Sumptuous Extreme Las Multiplying Volume -ripsiväri (matkakoko)
 Aluksi tämän boksin saatuani olin ihan plääh, onpas tylsiä juttuja ja taas yksi ripsari, kun vasta edellisessäkin oli.. No, Loppujen lopuksi ainut täyshuti oli vain Lash Card, joka tuntuu aivan tajuttoman turhalta tuotteelta ainakin itselleni. Tämä on taas menossa My Creatice Madnessin Lymille, toivottavasti tätä olisi Lymin mielestä edes hauska kokeilla!






Ripsarikin oli ihan kiva, mutta meni jakoon, joten siitä ei olekaan kuvaa edes. Ripsitupsuja en ole uskaltautunut  vielä kokeilemaan, mutta ajattelin rohkaistua ennen reissuunlähtöä. Mikäli ei sovi näille silmille, menevät nämä sitten In this part of townin Liisalle.


Laveran käsivoide ja Dadi Oil menivät heti suosikkilistalle, Lavera tuoksuu taivaalliselle, samoni kyllä Dadikin. Ja plussaa tietty luonnonkosmetiikasta. Lavera pehmentää mukavasti kuivahtaneet kädet yön aikana, päiväkäyttöön ei ehkä niin hyvä täyteläisyytensä vuoksi. Dadi Oil taas tekee selvää räjähtäneistä kynsinauhoista :D

Moa the green balm oli kyllä omituisin tuttavuus, tai en ollut ennen vastaavaan tuotteeseen tietääkseni törmännytkään. Mutta ihmeitä tämä tekee! Oon laittanut tätä itikanpuremiin ja pieniin näppyihin ja naarmuihin, ei kirvele laisinkaan ja plajon nopeammin tuntuu paranevan ja esim. itikanpuremien kohdalla kutina hellittävän. Ihan kiva vaihtoehto esmes kortisonivoiteille, joita niitäkin on välillä joutunut käyttämään vähän liikaakin.


2 kommenttia:

  1. Kiinnostus heräsi tuota vihreää voidetta kohtaan. Osaatko sanoa mistä sitä saisi ja mitö mahtaa maksaa? Nimim. apteekin ötökkärasvatkaan ei toimi niinkuin pitäisi ja kutina on karmea...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kyllä mitään hajua, mistä kivijalkakaupoista tätä saisi, mutta googlailemalla nyt nopeasti vilkaistuna suomalaisista nettikaupoista ainakin apteekkituotteet.fi, organicyou.fi ja hyvinvoinnin.fi, ulkomaisista feelunique.com. Hinta näyttää pyörivän kympin molemmin puolin, riippuen myös pakkauksen koosta. Esim. Hyvinvoinnin tavaratalossa 15 ml purkki maksaa 7,95€ ja 50 ml purkki 14,95€ :)

      Toivottavasti näistä oli apua!

      Poista