keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Kiko Sugar Mat 641 Strawberry Pink

Alunperi tein hirveen stailin kollaasin kaikista neljästä omistamastani Sugar Matesta, mutta jälkikäteen kuvat olivatkin ihan per.. huonoja. Joten eikun yks kerrallaan kuitenkin, ei oo massaswatchaus miun heiniä vissiin.

Ongelmoin lähinnä aluksi makroputken kanssa, kun kimallus jotenkin latistui ja tekstuuri vain korostui.. mutta perusputkea kehiin ja alkoi taas pelittämään. Vai miltä kuvat ihmisten silmissä näyttää?

Kikon nestehiekkalakat ovat kyllä erittäin kimaltelevia auringossa, oikein kunnon kesälakkoja siis. Kesäisyysasteeltaan jopa holojen vertaisia. Kuvat eivät ole siinä mielessä sinnepäinkään, kun vertailee livekimallusta kuvien vaimeaan kimallusyritykseen.

Strawberry Pink (641) on lämmin, hieman tietyssä valaistuksessa jopa persikkainen pinkki, jossa on todella hienoa kultaista kimallusta reilusti. Nestehiekkojen tapaan näiden pinta on karhea ja tekstuuria löytyy, mutta perinteisemmän kiiltävän kovan pinnan saa parilla kerroksella Seche Viteä.


Ylläoleva kuva siis makroputken kera kuvattu. Kimallus minimoitunut on.

Alla taas kuva normiputkella vähän erilaisilla asetuksilla ja tietty salamalla (makroputkella salamakuvat olivat täysin kelvottomia), Lymille kiitos kaunis kuvausvinkistä!


Vesileimojakin on ruvennut tämän blogin kuviin ilmestymään, ihan vain varmuuden varalta ja huvin vuoksi. Blogi taisi olla tosiaan pari kuukautta jäissä, kun vähän muut harrastukset innostivat päivittäin useita tunteja enemmän. Tai lähinnä yksi harrastus: tila, jota myös neuloosiksi kutsutaan. Erilaisia villasukkia on tullut kudottua yhdeksät jo, lapasia kolmet ja pitsineuletunikakin on tuossa hyvää vauhtia puikoilla valmistumassa. Pitäisi varmaan vaihtaa kynsiblogista käsityö- tai neuleblogiin. :D

Tässä nyt ihan pikainen vilkaisu mitä on tullut tehtyä kynsien sijasta (ja kenties ensimmäinen otos tämän kynsibloggaajan jaloista, joka on päätynyt blogiinkin asti). Kaikkea sitä. Jatketaan kuitenkin ihan vaan kynsillä seuraavalla kerralla ;)


3 kommenttia:

 1. Kaunis Kiko<3 Mistä näitä saa?:D


  kynsille.wordpress.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kyllä sievä, etenkin auringonpaisteessa :) Näitä ei tällä hetkellä taida saada mistään muualta, kuin Kikon liikkeistä (joita on Keski-Euroopassa pääasiassa) :/

   Poista
 2. Mä ostin muutaman Kikon sugar mat-lakan tuossa keväällä Italian reissulta, mutta pistin sit kiertoon, kun ei ne oikein mua sytyttäneet, tää oli yksi niistä. Ja mitä enemmän näitä blogeissa näkeen, sitä enemmän mua on alkanu harmittaan etten sitten itse omista yhtäkään :o/ Täytynee korjata tilanne pikaisesti:o)

  VastaaPoista