maanantai 10. kesäkuuta 2013

Hääinspis vol. 3


Käytetyt jutut:
 • Color Club French Tip
 • leimauksissa Lealac A + Layla Mirror Effect Metal Chrome
 • Swarovskin kristalllit (halkaisija n. 2mm, sävyn nimi on ehkä silk?)
Kuvittelen varmaan omiani, mutta tuntuu että tämä postaus on mennyt ohi lukijoilta :DD, jotenka linkitän sen tähän, jotta asia voidaan korjata. x)
Näihin kynsiin halusin vähän romanttisempaa fiilistä kuin edellisiin, ja kyllähän tuo Lealacin kiekurakuvio ja hempeät shampanjan väriset kristallit ajavat asiansa siinä mielessä. Jos timangit olisi vaihtanut värittömiin, olisi ilme ollut huomattavasti viileämpi, ehkä enemmän talvihäämeininkiä. Mutta ei siitä psykoanalyysistä sen enempää.


Pakko kehaista Lealacin xl-laattaa ihan vähäsen. Ostin laatan joskus muutama kuukausi takaperin Llarowelta. Olin nähnyt laatan alunperin livenä yhdellä kynsiharrastuksen kautta tutustumani kaverillani, ja se nyt oli vaan niin upea että oli pakko itsellekin saada. Kuvioita olen testaillut muutamaan otteeseen kavereille ja itselleni, ja ikinä ei ole olut mitään ongelmaa kuvion nousemisen tai kynsille asti siirtymisen kanssa. Enemmän on joskus ongelmia Konadien kanssa :P.  Kuviot ovat lisäksi kauniita, jotenkin tarkkarajaisempia myös kuin vaikkapa DRK-A-laatassani. Laatasta löytyy melko makeita kuvioita, esimerkiksi hieno dna-ketju ja söpöt sydän- ja pisarakuviot. Lealacin muutkin laatat ovat aika herkullisennäköisiä, mutta toistaiseksi kaksi XL-laattaa saa riittää.


 Piti vielä saada lähikuvaa swarovskista, kun se kimmeltää niin kovin! Kattokaa ny!
16 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äääh, mä kommentoin väärään blogiin ensiksi;D

   Nää on aivan älyttömän kauniit ja kimaltavat<3 voi kumpa swarovskeja olisi vara omistaa enemmän...;)

   Poista
  2. Haha, sellaista sattuu :D Mutta kiitos :) Ebaysta olen omani ostanut, eivätkä olleet siellä erityisen kalliita, vaikk toki perusstrasseja jonknu verran hintavampia. Nämä tosin pystyy uudelleenkäyttämään, kun eivät mene lakanpoistoaineesta pilalle.

   Poista
 2. Voi miten ihanat! Noita swarovskeja pitäis kyllä hankkia, mikään ei ole ärsyttävämpää kuin himmentynyt halppis strassi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja ihan totta puhut! Swarovskit vielä siitä käteviä, että ne voi uudelleen käyttää :)

   Poista
 3. Tosi kauniit ja elegantit! Oikeen juhlallinen toi leimauskuvio ja tosi kauniin väriset nuo timangit :)

  VastaaPoista
 4. Upeat! Nuo swarovskit näyttävät täydellisiltä, pitäisi itsekin hankkia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, suosittelen kyllä, on ne niin paljon näyttävämmät kuin perusmuovistrassit.

   Poista
 5. Ihanat kynnet, kyllä tämän jälkeen täytynee itse budjetoida euroja swarovskeja varten. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja hehe, kyllä se kannattaa. Ostaa vaikka pienemmän satsin aluksi, ja käyttää useamman kerran ne. Nämä kun rivät mene lakanpoistoaineesta pilalle :)

   Poista
 6. Oijoijoi kuinka kimmeltää noi timangit! Itse olen pidättäytynyt hankkimasta noita swarovskeja ihan vaan siksi, että noiden jälkeen tuskin normi strassit näyttää enään miltään ja sit pitäis aina saada aitoja kynsille, ja sitten se tulee kalliiksi:oD Kauniit kynnet :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kieltämättä miulle on käynyt just noin, kun katsonkin tavallisten strassien hyrrää niin ei inspaa yhtään :D Mutta swarovskit voi onneksi uudelleenkäyttää, jos malttaa puhdistaa ja ottaa ne talteen :]

   Poista
 7. Mun kommentti ei oo näköjään aiemmin tullut perille joten pakko vielä uudestaan avautua sen verran että nämä on todella upeat!! Tällaisissa kävelisi mielellään vihille (jos nyt sellaista uhkaa ois olemassakaan). :)

  VastaaPoista