maanantai 17. kesäkuuta 2013

Pikapostaus: Max Factor Masterpiece Max -ripsiväri

Pikapostaus siksi, kun on vauhti päällä, nimittäin neulomisvauhti!


Mutta itse asiaan. Sain kerran lahjaksi eräältä Liisalta minikokoisen Masterpiece Maxin, joka tekee omissa ripsissäni seuraavanlaista jälkeä:


Alempana siis tietty se lähtökohtakuva. Omat ripseni ovat melkolailla tummat, paksuhkot ja pitkähköt, mutta latvoista tosi vaaleat ja huomaamattomat. MPM teki ihan kivaa jälkeä, mitä nyt vähän paakutti alussa, mutta massan hiukan kuivahdettua parin viikon käytön jälkeen, oli jälki jo paljon siistimpää. Ripsivärillisessä kuvassa siis ensikäytön tekemää jälkeä.

MPM lupailee erottelua ja lisää volyymiä- jopa neljä kertaa omien ripsien verran, ei niinkään pidennystä. Ja kyllähän se tuuheuttaa, mutta en nyt nelinkertaisesta tiedä. Ehkä kaksinkertainen omissa räpsyttimissäni.

5 kommenttia:

 1. voi että ihanat virheet silmät sulla! :)

  VastaaPoista
 2. Sulla on aivan jumalaisen väriset silmät! :o

  VastaaPoista
 3. No on kyllä! Mielettömät silmät!

  VastaaPoista
 4. Kiva ripsari & kauniit silmät! :)

  VastaaPoista
 5. Nyt en osaa sanoa muuta, kuin että olen ma hämmentynyt näistä silmävärikehuista. Noi taitaa vähän eri kuvissa näyttää aina erivärisiltä eikä esim. nyt kyllä peilistä katsoessa kovin syvänvihreät silmät katso takaisin, ihan perusväriset miusta. :D Tuntuu, että oon huijannu nyt Suomen kansaa omituisilla silmäkuvillani, jotka ei vastaa todellisuutta. :DD

  VastaaPoista