lauantai 8. kesäkuuta 2013

Hääinspis vol. 1

Vähän niinkuin edellisessä postauksessa tuli mainittua, niin parit häät olisi ensi vuodelle tiedossa (ja molemmissa kaason/morsiusneidon saappaissa), ja koska molemmat ovat hyvien ystävien pirskeet, niin tokihan niitä on tullut fiilisteltyä ja tuumailtua yhtä jos toistakin häihin liittyvää :D Vaikka en erityisesti hääihminen muuten olekaan.

Käytetyt lakat:
 • Color Club French Tip
 • Golden ROse Jolly Jewels 122


Sopivasti tuli myös taannoinen beautycosmetic.biz-tilaus, jonka mukana yksi uusista Golden Rose Jolly Jewelseistä, 122. Kyseessä on glitterkoostumukseltaan samanlainen lakka kuin JJ 103 ja A Englandin She Walks in Beauty, mutta värit ovat vaan hiukan eri. Isommat hex-glitterit ovat hopeita, pullossa osa näyttää vivahtavan liilaan, mutta kynsillä ei tätä efektiä enää näkynytkään. Hienompi shimmer taas on vihertävänhohtoista kultaa, kuten SWB:ssa. Kaiken kaikkiaan hyvin kaunis lakka, ja jos SWB ja/tai JJ 103 n kolahtanut aiemmin, niin suosittelen kyllä tätäkin.

Parit muutkin hääinspiroituneet kynnet on vielä postaamatta, saa nähdä tuleeko tehtyä kuitenkaan sen enempää sillä teemalla ennen ensi vuoden kesää. :D 4 kommenttia:

 1. Onpa todella kauniit kyllä, nää näyttää just hääkynsiltä nimenomaan!
  Toi JJ näyttäisi siltä, että se voisi täydentää omaa hopeahilevarastoani, mutta tuo on ollut jostain syystä aina puuttumassa paikallisesta Seppälästä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Tää kyseinen JJ ei ole vielä ilmeisesti tullut Seppälöihin, mutta on kuitenkin tulossa ihan pian, jos nyt oikein muistelen? Omani ostin tosiaan nettikaupasta.

   Poista