perjantai 7. kesäkuuta 2013

Sulkasato


Näihin kynsiin sain ihan suoraan idean Pinterestissä näkemästäni kuvasta. Höyhen-siirtokuvat sain joskus kaupanpäällisenä Adeninalta tilatessani, enkä keksinyt pitkään aikaan niillee mitään käyttöä. Pinterest vähän jelppasi ja näiden kynsien esikuvat kolahtivat kyllä, ja niin kyllä tämä omakin versio.

Käytetyt lakat:
 • OPI Care to Danse?
 • OPI Pirouette My Whistle
Oikein hempeäthän näistä tuli, tyttömäiset ja söpöt.  Alinna on pari kerrosta Care to Dansea, hempeänlilaa jellylakkaa, sitten kerros Pirouettea ja taas CtD, ja päällimmäisenä siirtokuvat ja Seche Vite.

Viime päivinä on tullut tehtyä enemmänkin hempeitä kynsiä, lähinnä ensi vuoden kesälle osuvien parin ystävän häiden vuoksi. Tai oikeastaan siksi, että nyt niistä häistä kuultiin ensimmäistä kertaa :). Onhan niihin vielä aikaa, mutta ei kai ikinä ole liian aikaista suunnitella kynsiä, ehehe?

Välivaiheessa ilman decalseja..


Siirtokuvat olisi tietysti voinut asetella vähän enemmän ajatusta käyttäen, ehkä ensi kerralla sitten. Jotenkin rupean aina decaleiden kanssa hätäilemään niinkuin kyseessä olisi perustarrat tjtn, vaikka  decaleja saa kyllä siirreltyä ja aseteltua kynnelle vaikka kuinka kauan. Päläpälä. 


Parin viikon päästä sitä olisi sitten lähtö lomareissulle, vaikka eipä ole Suomessa varsinkaan helteestä ollut pulaa viimeaikoina. Onpahan tullut löhöttyä (kun ei ole muutakaan jaksanut tehdä, pöh).

18 kommenttia:

 1. Oi nämä on kyllä tosi ihanat! Kaikki sopii jotenkin yhteen. :)

  VastaaPoista
 2. Tosi suloiset kynnet! Tykkään :)

  VastaaPoista
 3. Kivoja decaileja, noi sulat näyttää siltä kun ne olis oikeasti pörröisiä :)

  VastaaPoista
 4. Aivan valloittavat herkkikset <3.

  VastaaPoista
 5. Söpöt kynnet! Mulla on itelläkin tuo hilelakka, ja on se kyllä nätti. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Se on kyllä söpö, pitäis useamminkin muistaa sen olemassaolo :D

   Poista
 6. Ihanan hempeät todellakin! Hitsit, pitäis kyllä kokeilla noita decaleja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, ja kokeile toki pois! Ne on yllättävän kivat kynsillä, vaikka arkissa ne saattaa olal vähän tylsänoloiset.

   Poista
 7. Ihanat höyhenkynnet, itsekin suunnitellut aika samanlaisia, mutta en ole jaksanut tilata vielä noita decaleja. Nämä on kyllä ihanan leijuvat ja unenomaiset. ^^

  VastaaPoista