tiistai 29. huhtikuuta 2014

Kiko Cupcake 651 & 654

Kikolta tuli jälleen uusi tekstuurilakkakokoelma, joka taitaakin olla nyt kolmas laatuaan. Kokoelmaan kuuluu kymmenen lakkaa, joissa kaikissa on samantyyppinen, kimaltelematon tekstuuri. Erikoista näissä lienee tekstuuria tuovien partikkelien värikkyys, kun yleensä röpöisyys on ollut joko kimaltelevaa tai samanväristä kuin lakan oma pohjaväri.


Vaaleanpunaisessa on punertavaa ja hieman sinisiä murusia ja vaaleansinisessä vain sinisiä. Jännittävää.

Vaaleanpunaisesta tulee hieman mieleen (roskainen, hehheh) mansikkapirtelö (sellainen kotona tehty, oikeista mansikoista), ja sinisestä jostain syystä sellanen tietynlainen froteekangas :D.

Yllä oleva kuva on otettu yhtä nukuttua yötä myöhemmin lakkaamisen jälkeen, alla otettu taas n. puolen tunnin päästä lakattuani. Kuten kuvista huomaa, niin puolen tunnin kuivumisajan jälkeen lakassa näkyy vielä "kiiltoa", eli se ei ole täysin kuivunut kuitenkaan. Kunnon efekti on siis vasta ehkä tunnin tai useamman jälkeen näkyvillä.


Kaverille diilasin mintunvärisen, ja se jäi hiukan kalvamaan mieltä valkoisen ja sinivioletin lisäksi. Tällä hetkellä näyttäisivät olevan Kikon nettisivuilla alennuksessakin jo. Lontoossa alennusmyynneistä ei ollut Kikon liikkeessä vielä oikein tietoakaan, normaalikokoelmankin kaikki lakat olivat normaalihintaisia, kun yleensä on 1,50 euron/punnan laarejakin keskellä liikkeitä.

12 kommenttia:

 1. Tuo sininen näyttää kivalle, pinkki ja varsinki keltanen siltä kun joukkoon olis kaadettu paprikajauhetta, yhn. Muuten Kikon tekstuurit on olleet kyllä nättejä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, nyt en pysty katsomaan näitä ajattelematta paprikajauhetta samalla :D

   Poista
 2. Froteekangas! Joo! Tykkäsin näistä jostain syystä enemmän kuin useammista kimaltelevista. Mintun värinen olisi varmasti vielä upeampi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minttu kyllä kaivelee yhä ^_^ jospa saisi kimppatilauksen aikaiseksi paikallisten harrastajien kanssa vielä tällä viikolla :D

   Poista
 3. Ihania. Tuo sininen näyttää hyvälle. :)

  VastaaPoista
 4. Joo tuo sininen on kyllä froteekangas, mietinytkin mikä siitä tulee mieleen. :D Ite jämähtänyt kimaltaviin, silmä vierastaa näitä aika paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On nämä kyllä aika söpöjä, mutta itse myös vähän olen kimalluksen perään :D

   Poista
 5. Nuista tulee todellakin froteekangas mieleen. Mielenkiintosia lakkoja.

  VastaaPoista