keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Sensationail + Nail Vinyls = V-Gap vol. 5

Jostain syystä olen ehkä kaikkein eniten ihastunut kaikista koristelutyyleistä v-gappiin, ja niitä onkin tullut tehtyä muutamat ennenkin.  Aiemmin olen tehnyt v-gapit vapaalla kädellä, mutta Nail Vinyls -huuman ollessa kuumimmillaan vähän joka puolella ja tietysti myös omassa lakkalaatikossa, hyödynsin sitten NV:n single chevron skinnyjä ja suoria kynsivinyylejä tällä kertaa ja varioin hieman perus-v-gappia.

Käytetyt asiat
Sensationail Silver Glitter
OPI Big Apple Red
OPI Taupe-less Beach
China Glaze Liquid Leather
Essie Mesmerize
Essie Punchy Pink


Pohjalle kuitenkin tein geelilakkaukset Sensationailin hopealla glittergeelilakalla. Tämän ostin itselleni jo viime kesän puolella Ebaysta, mutta ensi kuun vaiheilla tätä ja montaa muutakin uutuussävyä pitäisi olla saatavilla Sensationailin jälleenmyyjiltä. Sekä silver- että gold glitter ovat halutessa myös helposti peittäviä, kuvissani on kolme ohutta kerrosta + tietysti alus- ja päällysgeelilakka.Epätarkat kuvat mukavasti antavat osviittaa blingin runsaudesta.


Nail Vinylseillä on muuten extrahauskaa pelata geelilakkausten päällä, koska ei ole pelkoa alemman lakkakerroksen irtoamisesta tai muusta piloillemenosta. Geelilakat on kestäneet kaikenlaiset teippailut mukisematta :D.


Olen pitänyt OPI Big Red Applea (käytetty nimettömässä) aina yhdellä kerroksella peittävänä, mutta glitterlakan päällä näin ei ollutkaan, vaan glitterit jäivät paistamaan lakan läpi niin, että vaikutelma oli hyvin ChG Ruby Pumps -tyyppinen.

26 kommenttia:

 1. Oiih! Häkellyttävän ihanat <3.

  VastaaPoista
 2. Komeat kynnet, toivottavasti itsekin jaksan lähiaikoina nähdä taas noin paljon vaivaa kynsieni eteen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) Joskus on kyllä sellasia hetkiä kun kynnet ei oikein jaksa kiinnostaa, muttaeiköhän se inspis sieltä iske!

   Poista
 3. Aivan uskomattoman upeat kynnet. <3 Ihana toi pohjan kimallus!

  VastaaPoista
 4. Ihanat ja kiva idea! Täytyy kokeilla joskus itekin. :)

  VastaaPoista
 5. Oon missannut näköjään nää kynnet aiemmin, mutta tosi kivannäköiset!

  VastaaPoista