sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Lontoon kosmetiikkaostokset

Tein reissussa ennätysvähän ostoksia, ja kynsilakkojakin tuli sitten viime reissun reilun kuudenkymmenen(?) sijasta ostettua vain 14, ja niistäkin 3 oli diilauksia/tuliaisia (joista osa on jo omistajillaan).

Barry M:t ostin Superdrugista ja Bootsista, joissa molemmissa oli muistaakseni Barry M:n meikkien osalta "Osta 3, maksa 2" -tarjous meneillään, ja lakkojen hinta kokoelmasta riippuen oli 2-4 puntaa (euroissa tällä hetkellä n. 2,5 eurosta vajaaseen viiteen euroon). Parhaimmillaan kolme lakkaa siis sai 4 punnalla ^_^. Barryja myytiin myös joissain vaateliikkeissa, ainakin River Islandissa oli pieni ständi Gellyille, peruskokoelman lakoille ja tekstuureille.

Itselleni ostin viisi Barry M:ää, yksi meni Rakkauspapaija & Syvänmerenkala -blogin Miljalle :) (lakka oli muuten tuollainen Superdrugin samanlainen synttärilakka). Lakat vasemmalta oikealle ovat: Textured-kokoelman Lady, Gelly Blue Grape, Birthday Superdrug, Gelly Lychee ja Silk-kokoelman mintunvihreä Meadow.


Kikossa hulluus kyllä iski, mutta siltikin ostin sieltä VAIN kahdeksan lakkaa, joista niistäkin kaksi on muille (kuvassa enää seitsemän).

Vasemmalta oikealle: 260 - Rosa Metallizzato Microglitter, 372 - Beige Nudo, 216 - Rosa Pastello Satin, Cupcake-kokoelman 655, 654, 651 ja Sun Show -kokoelman 467 - Quindim Gold.

Muutama kuppikakkulakka ja pari Sun Showta jäi vielä vähän vaivaamaan, mutta olettaisin niitä olevan vielä parin kuukaudenkin päästä saatavilla, jos tie vie vaikka Italiaan (vaihteeksi). Eihän siellä ole tullut kohta kahteen vuoteen käytyäkään.. :D Kuppikakuista myös mintunvärinen on kaverille diilattu, ja vähän jäi harmittelemaan, etten itselleni ostanut samaa.. :D Muuten kyllä tuli pikkaisen tyhjentävä olo Kikon liikkeessä lakkoja katsellessa: minullahan on jo nämä kaikki melkein, apua.

Kikon lakat ovat kyllä eniten edustettuina muihin merkkeihin verrattuina lakkakokoelmassani, mutta ne nyt vaan on hinta-laatusuhteeltaan parhaita kokeilemiani lakkoja.


Näistä tuoreista tulokkaista suosikkini on kuitenkin varmaan tuo vaaleanpunainen hemppislakka, koska siinä on hopeaa microglitteriä tai jotain sälää seassa.


Lakkojen lisäksi ostin vain muutaman muun kosmetiikkajutun, Sleekin Face Form -paletin vaalealle iholle, ja parit Victoria's Secretin tuoksuvat asiat. Sleekin paletti jossa on varjostukseen, korostukseen ja poskien punaamiseen sopivat napit, maksoi 10 puntaa, Victoria's Secretit olivat tarjouksessa, muistaakseni 5kpl/£25. Oli myös kolmelle tarjous, mutta kaverien kanssa hyödynnettiin tuo viiden kipaleen alennus.Käytiin lankalauantaina Westfield Stratfordin kauppakeskuksessa, jossa oli ainakin tuolloin melkoinen ryysis. Ehkäpä arkipäivänä olisi ollut väljempää, mutta tuolta en tuolloin ostanut tosiaan kuin lakat, VS:t ja pari hiuspampulaa :D. Kukikkuus tuntui olevan in sekä vaatteissa että hiuksissa, ja muistaakseni New Lookissa oli tämä melkoisen näyttävä kukkaismallinukke.


Mikään vaate/roina-blogihan tämä ei ole eikä tästä sellaista tulekaan, mutta halusin nyt kuitenkin näyttää tämän vintagehenkisen mekon ja pari muuta juttua, jonka ostin Greenwichin markkinoilta. Mekko on käsityönä Englannissa pienen yrittäjän valmistama mekko, hintaa vain 30 puntaa. Ompelujälki kuitenkin tuntuu laadukkaalta, samoin kangas.


Samaisilta markkinoilta tarttui mukaan myös pleksistä tehdyt jääkaappimagneetti ja samanlainen, mutta keltainen rintaneula. Valitettavasti rintaneulakissan toinen etutassu katkesi, joten siitä en ottanut kuvaa.. Pitänee viilalla tai hiekkapaperilla hioa se siistiksi vain.


Yhteenvetona täytyy kyllä sanoa, että  Greenwich oli ihanaa seutua, yhtä ihanaa kuin Kensington Gardens mutta toki erilainen. Matkaa Lontoon keskustaan (Oxford Circus -asemalle Oxford Streetillä) Greenwichin asemalta metrolla oli suurinpiirtein puolisen tuntia, ja yhdellä vaihdolla. Lontoossa oli jo täysi kevät päällä, tai lähestulkoon kesä.. Ruusut kukkivat, samoin puut ja ruoho oli vihreää ja Greenwichin puistossa papukaijat laulelivat... :D

14 kommenttia: