perjantai 4. huhtikuuta 2014

Uutuus-glittergeelilakkoja Sensationaililta + Facebook-arvonta!

Suomeen on tulossa varmaan tuossa huhti-toukokuun vaihteessa Sensationaililta glitterisiä kestolakkoja, tietääkseni ainakin upean kimaltavat silver glitter, gold glitter, tangerine glitter ja rose gold glitter, jota etenkin odottelen kauppoihin.

Koska tilasin tässä lähiaikoina Ebaysta kultaisia ja hopeita näkinkenkä/simpukka-niittejä, niin päätin yhdistää ne tähän Sensationail-geelilakkaukseen, josta parille kynsikaverille tuli mieleen kesäinen hiekkaranta. :)

Käytin kestolakkauksessa siis Sensationailin Gold Glitter (saatu) - ja Babydoll Pink -geelilakkasävyjä, ja koristeena 3 mm simpukkaniitit ja 2 mm palluraglittereita, joista Zigi vinkkasi joku aika sitten.

Geelilakkaushan ei ole ilmakovetteinen, vaan kovettaminen tapahtuu joko led- tai UV-uuni. UV-uunissa kovetusajat ovat hieman pidemmät, kuin led-uunissa (esim värigeelille ledillä 1 min, UV:lla 2-3 min). Värigeelien lisäksi tarvitaan cleanser, primer ja base & top gel.
Ostin jo viime kesän puolella itselleni Ebaysta silver glitterin, ja sain sittemmin Sensationaililta pari muutakin sävyä + arvottavaksi teille yhden silver glitterin, siitä lisää postauksen lopussa.

Eri valaistuksissa kultaglitterin sävy vaihtelee keinovalaistuksen lämpimästä kullasta puolipilvisen luonnonvalaistuksen viileään kultaan. Veikkaisin, että tämä sävy sopii siis lähes kaikille ihonsävystä riippumatta, koska ei tosiaankaan ole "liian keltainen", vaan melko neutraali keskivertovalaistuksessa.


Kiinnitin niitit valmiin geelilakkauksen päälle ihan Seche Vitellä vaan, kun "hiekkaranta" näytti hieman autiolta alunperin. Saa sitten helposti halutessaan asetonittomalla kynsilakanpoistoaineella irti, ja voi koristella sitten uudelleen.


Ja arvonnan järjestän tällä kertaa Kynttä Pidempää -blogin Facebook-sivulla, arvontaohjeisiin ja osallistumaan pääset tästä linkistä tai klikkaamalla alla olevaa kuvaa!

Psst! Sensationailia voit seurata Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä!


10 kommenttia: