sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Vappukynnet

Kokeilin vihdoin vapuksi marraskuun miitistä saamiani Fing'rs -merkkisiä Heart2Art siirtokuva-arkkeja. Näitä Pow! Wow! Bam! -siirtokuvia ja monenmoisia muita Fing'rsin kynsikoristeita saa jo ainakin Cesars Shopista ja Pretty.fi:ltä tilattua, kivijalkajälleenmyyjinä taitaa olla pääosin samat kaupat, kuin Sensationail-geelilakkaussysteemin jälleenmyyjät


Nämä Heart2Art-siirtokuvat toimivat hieman eri systeemillä, kuin kynsisiirtokuvat yleensä. Alle haluamasi kynsilakat, leikataan kuvat haluttuun muotoon, irroitetaan muovikalvo ja vain kostutetaan pinseteillä pidellen vedessä niin, että koko taustapaperi kastuu. Tämän jälkeen asetetaan haluttuun kohtaan kynnelle ja painetaan 10 sekuntia, jotta kuvio irtoaa taustapaperista kynnelle. Tämän jälkeen annetaan kuvion/kynsien kuivua kunnolla, ja sitten päällyslakkaa päälle.

Itse leikkasin kuvat koko kynnelle sopiviksi, ja tämä oli paljon helpompaa ja nopeampaa, kuni arvelin aluksi. Mielummin kannattaa leikata hieman suuremmat, jottei ainakaan jää liian pieniksi. Putsaaminen oli helppoa, vedellä ja jäykähköllä siistimissiveltimellä sai ylimääräiset siirtokuvan rippeet kynsinauhoilta näppärästi pois.


Aluksi mokailin itse: unohtelin irrottaa kalvon ennen kostuttamista, jätin kuviot veteen lillumaan ja ihmettelin, kun ei saa mitenkään päin ehjänä kynnelle jne.. :D Olisi kannattanut lukea käyttöohjeet ensin. Osaan kynsistä onnistuin hieman liikauttelemaan arkkia kesken painamisen, ja osassa kynsistä kuvio sitten repesi hieman, mutta näiden kuvioiden kanssa se ei juuri pistä silmään. Kaikkeen hölmöilyyn meni lopulta yksi arkki hukkaan, ja kynsille asti tarvittiin kaikkiaan kolme arkkia yhteensä. Ihan hyvin, kun pakkauksessa on 30 siirtokuva-arkkia, ja täten siis kaikista riittäisi n. 10 käyttökertaan, jos pistää joka kynnelle kokokynnen kuviot.


Pakkauksessa on samalla teemalla kolmea hieman erikuvioista siirtokuvaa, ja näihin kynsiin käytin kahta. Pohjalle lakkasin kaksi kerrosta OPI My Vampire Is Buffia, jotta sai vähän vanhemman, kellastuneen paperin fiilistä pohjille. Siirtokuvat kynsille saatuani pistin päälle OPIn mattapäällyslakkaa loppusilaukseksi. Kiiltävän päällyslakan kanssa manikyyri olisi kestänyt tietysti pidempään hyvänä, mutta mattalakat tunnetusti kulahtavat melko nopeasti pinnasta.

11 kommenttia:

 1. Tulipas kivat!:)
  Kuulostaa vähän hankalalta noitten laitta (mulla olis varmaan menny hermo:D) mutta hyvä jos ei kuitenkaan loppupeleissä ollutkaan niin hankalaa?..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jollain tapaa nää oli ehkä helpommat kuin "perusdecalit", ainakin sellaiset huonommat jotka repeää ja jumahtavat saman tien siihen, mihin ne ensimmäisenä iskee.. Näissä ei ollut sitä vaaraa, vaikka tietysti pitää vähän mallata leikatessa, mitä kohtaa arkissa olevista kuviosta haluaa kynnelle :)

   Poista
 2. Onpas hauskat ja kivat kynnet

  VastaaPoista
 3. Oho, nää siirtokuvathan kuulostaa kiinnostavilta! Voisin hyvin tilata testiin! Tosi hauskan näköiset kynnet! :)

  VastaaPoista