keskiviikko 7. toukokuuta 2014

OPI Sheer Tints + kissat

Olen pyöritellyt Sheer Tintsejä jo kuukauden päivät, mutten ole keksinyt mitään kivaa lakkausta.. Nyt kun sitten ryhdyin kokeilemaan, niin aika peruslinjalla mentiin, eli lätkin niitä sinne sun tänne. Kuten monessa muussakin blogissa on jo kerrottu, niin koostumus on tosiaan mielenkiintoinen, joku hunaja, siirappi tai sula sokeri.

Käytin kynsiin kaikkia neljää Sheer Tintsiä (Don't Violet Me Down, I'm Never Amberrassed, I Can Teal You Like Me ja Be Magentale With Me) Gina Tricotin valkoisen päälle. Tasoitin pinnan ennen siirtokuvia Nutra Nail  Speed Dry Top Coatilla, jota pistin myös siirtokuvien päälle lopuksi. Siirtokuvat ostin jo joskus viime vuoden puolella Chez Delaneylta, ja niitä näyttäisi olevan tälläkin hetkellä tarjolla (linkki siirtokuviin). Nykyään näitä Bluesean siirtokuvia (joita myytiin aiemmin nyt jo lopettaneessa Adeninassa) saa ainakin Mimaxilta, mutta näitä kissadecaleja siellä ei ollut ainakaan tällä hetkellä.


Nämä Sheer Tintsit ovat kyllä rahansa väärti, niin monenlaiseen näistä näyttäisi olevan, mitä muiden blogeissakin on näkynyt. Ostin itse minisetin ebaysta, ja hintaa sille tuli euroissa muistaakseni vajaa kymppi.


Kerrostamalla väreistä saa voimakkaampia, mutta parhaimmillaan nämä ovat mielestäni läpikuultavan vesivärilaveerausmaisina pintoina. Eri värejä kerrostamalla saa tietysti värioppien mukaan muita sävyjä aikaiseksi.


Otin tällä kertaa taas peukkukuvankin, kun tämä "perinne" on taas ihan huomaamatta jäänyt. Peukaloon pistin päällyslakan vissiin hieman liian hätäisesti, kun jäi kuplia jonkun verran. Mutta miten on, innostaako Sheer Tintsit ja nappaako kissakynnet?

23 kommenttia:

 1. Söpöjä kisuja, kaunis lakkaus :)
  Itelläkin on mineinä tuo setti, ja tälläkin hetkellä kynsillä pari sävyistä erittäin kerrostettuna.. :D Ja kuplivana kun olin niin hätäinen mutta tykkään silti tosi paljon :D On kyllä aika siirappia juu nuo lakat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On kyllä kuplivaisuuteenkin vähän taipuvaisempia nämä verrattuna johonki peruscremeihin vaikka... tuli huomattua kun toiseen käteen tein kiireemmin :D

   Poista
 2. Ooooiiii ku niin ihanan söpöt kynnet... <3

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon! Meen ihan lukkoon näistä kehuista :D

   Poista
 4. Vaikka samalla tyylillä sheer tints -kynsiä on näkynyt paljon viime aikoina niin nää on kyllä aivan ihanat ja erityiset! Hyvin valittu water decalsit! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut, sommittelutaito oli nyt vahvempi, kuin joku taiteellisempi koristelutaito :D kiitos!

   Poista
 5. Nää on niin upeat ja söpöt! :)

  VastaaPoista