lauantai 19. heinäkuuta 2014

Kiko Cupcake 652 + kaverille lakkaukset

Pidin vähän pitkähkön tauon tässä kynsilakkailusta ja bloggaamisesta, kun tuossa kesän korvilla alkoi olemaan kaasohommia, häitä, kesälukukauden alettua piti suorittaa pari kurssia ja kuvatakin niitä häitä..

Pari kuukautta sitten tuli tehtyä tilaus Kikolle, ja sieltä nappasin sitten Lontoon reissulta kaivelemaan jääneet pari Cupcake-lakkaa muutamien muiden lisäksi. Ensinnä kynsille pääsi eilen 652, tuollainen mustikkamaidon värinen tapaus sinisillä ja ja punaoransseilla hituloilla (oransseista hitusista tulee nykyään aina mieleen paprikajauhe, kiitos The Yellow Nailsin Annin :-D)


Eilen tein myös kynnet rippijuhliin huomenna menevälle kaverille. Halusi violetit kynnet hopeisilla siirtokuvilla, niin mätsää kynsien koristeet koruihin. Pohjalla Jade Fascínio Violeta, päällä aikoinaan Adeninasta ostetut siirtokuvat. Näitä Bluesean siirtokuvia saa nykyään Suomesta MiMaxilta ja MiNailsilta.

Ei nyt onnistunut kaikkein hienoiten tuo siirtokuvien asettelu, tuntui että jumahtivat heti paikalleen kun vähän hipaisivat kynnen pintaa.. Liekö sitten saunamainen sisätilahelle syynä, kun yleensä näiden asetteluun on voinut vähän käyttää aikaakin. Päällyslakkana käytin joskus muinoin IHerbistä ostamaani Nutra Nailin Speed Dry Top Coattia, joka ajoikin asiansa ihan hyvin helteestä huolimatta.

8 kommenttia: