keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Ensimmäinen makkarani ja portaat taivaalle


Älykkyyttä huokuvat otsikot part 840569...

Nämä lakkaukset ovat jostain viikkojen takaa, kynsimiitin jälkeen. Miitissä nappasin itselleni Armin kirppislakoista Deborah Lippmannin Stairway to Heavenin, ja onnistunut ostos olikin :). Päällä siis sitä ja alla OPI My Very First Knockwurst, jonka olen kerran aiemmin yhdistänyt yllättävän samankaltaisesti.. Omituista!


Lippmannin Stairway to Heavenin glitter on tuollaista läpikuultavaa iridescent-glitteriä neliöinä ja hexeinä. Sonnen kanssa oli pitkät yölliset pohdinnat, että onko iridescent oma glitterlajinsa vai väri muiden joukossa vai mikä onkaan. Ei taidettu päästä mihinkään lopputulokseen, sekavammaksi meni vaan :D Noh, tässä tämä glitter on hyvin samantyyppistä kuin OPI:n Emerald City Lightsin pienemmät läpikuultavat neliöt tai vaikka Daring Digitsin Techno Squaren glitterkappaleet. Tai ChG:n Snowglobessa, ainakin värin puolesta.


10 kommenttia:

 1. Oikein nätit kynnet! :) Näissä kuvisa MVFK on selkeästi vaaleanpunainen, tää on sitte ihmeellinen väri. Kai se täytyy hankintalistalle laittaa että pääsee itse testaamaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä vähän mystinen.. Selkeästi vaaleanpunertava esim- My Vampire is Buffin rinnalla, rusehtavampi kuin Steady As She Rose mutta...hankala kuvatta kaikkiaan :D

   Poista
 2. Herkän kauniit, täällä tykätään. Terkkuja!

  VastaaPoista
 3. Muuten kyllä tykkään blogista ja ihania kynsiä teet, mutta banneri ja taustakuva vois kaivata vähän uudistusta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta :) Ulkoasu on ollut nykyisellään "vasta" vuoden, eikä ole ollut suunnitelmissa hetkeen ainakaan muuttaa sitä. Tätä edeltänyt ulkoasu oli kaksi vuotta samana :D.

   Poista