perjantai 10. tammikuuta 2014

Kauneus- ja kynsiharrastajien miitti marraskuussa 2013

Vähän viiveellä, mutta kuitenkin.

Muiden bloggaajien miittipostauksia voit lueskella tältä listalta:

Couleurs
Ehkä huomenna on kaikki toisin
Nail it to the Ground
On The Edge Of Forever
Pictures and Some Memories
Pretty little liar
Sannails

Tavattiin siis porukalla marraskuun 16. päivä. Laiteltiin, tai lähinnä muut laittelivat pöydän koreaksi, itse vain toin siipan avustuksella "uuden" pöydän paikoilleen ja söhelsin sitten jotain omiani ennen varsinaisen "ohjelman" alkamista.

En enää muista mitä tarkalleen kukakin toi, mutta sekä herkulliset Dumle-muffinssit, että nuo vaaleammat kuppikakut olivat muffinssimestari-ookan kädenjälkeä (ja hitsin hyviä olivatkin).


Makeaa puolta ei tosiaan puuttunut, kun Cloetta lähetti kunnon satsit karkkeja miittiin. Oli Pollyja, Bilareita, Hyvää Makumaasta ja paria muutakin lajia. Ihan kaikkea ei kyllä jaksettu vetäistä napaan sillä kertaa, eikä ihan seuraavanakaan päivänä. :D


Miitissä päästiin hypistelemään ja kokeilemaan Zuiin luomuviljellyistä kukkasista valmistettuja meikkejä ja Oriflamen tuotteita. Oriflamelta oli vaikka ja mitä kokeiltavaa, mutta päällimmäisenä mieleen jäi "jouluomena"-tuotteet, Fairy City Lightsin Edt, suihkugeeli ja käsivoide. Näissä oli niin ihana ja huumaava tuoksu, että olisin melkein voinut syödä nämä. Ja pakkauksetkin oli aikasta söpöjä :).


Zuii lähetti laukullisen värikosmetiikkaa testiin, itseä kiinnosti lähinnä luomivärit. En vieläkään meinaa käsittää, miten voimakkaat pigmentit luomuviljellyistä kukista saadaan aikaiseksi..? Ellen sitten ymmärtänyt jotain väärin. Kokeilin kuvan paletista mm. mustaa sävyä, enkä ole koskaan törmännyt noin pigmenttiseen mustaan, edes Sugarpillin tai Inglotin mattamustat yllä samalle tasolle,  vaikka toki pigmenttisiä ovatkin. Koostumus vaikutti lisäksi aika jepalta häivytettävältä.

Paletin peiliin on päässyt Couleurs-blogin Armi :D Armi meikkasi miitissä Zuiin meikeillä myös Sannun silmät.


Myös aimoläjä sponsoreita osallistui, ja koska pari tapaamiseen ilmoittanutta jätti tulematta kokonaan, niin lopullinen keskimääräinen lahjakassin sisältö näytti matolle leviteltynä suunnilleen tältä:


Melkoinen runsaudenpula siis..(Paitsi että mikä ei kuulu kuvaan? Oisko skate tool ja yksi luistimen rengas.. :D) Näitä ei meinaan ole kahdessa kuukaudessakaan ehtinyt kunnolla kaikkea testaamaat, mutta osaa sentään, ja muutama postaus on odottamassa julkaisuvuoroaankin.

Muutaman tuotteen/merkin halusin tässä kuitenkin vielä mainita, eli saattaa tulla pikkaisen kilometripostaus..

Suomen SensatioNail lähetti arvottavan starter kittinsä lisäksi kaikille erilaiset Fing'rs kokokynnensiirtokuvat. Oli monentyylistä: romanttisia, hempeitä, söpöjä, tyylikkäitä ja hauskoja. Omani kuuluvat ehkä eniten viimeiseksi mainittuun ryhmään. Näitä tarroja tulee käsittääkseni nyt alkuvuodesta myyntiin, tosin tarkempaa tietoa ei minulla ole.


Eurocosmetics lähetti kullekin kynsilakan, aurinkopuuterin ja huulikiillon. Aurinkopuuteri, vaikka kyllä oikein kaunis olikin ja sievässä ja käytännöllisessä pakkauksessa (samaan tyyliin puuterivippa puristepuuteriosion alapuolella, kuten vaikka Cliniquen Almost Powderissa), pääsi uuteen kotiin äidilleni sävyn ollessa itselleni aivan liian tumma ainakin näin talveen. Kynsilakasta taasen kirjoittelinkin aiemmin.


Kosmeettinen.fi lähetti jokaiselle jaettavaksi Evolven ja Skin Blossomin tuotteita kokeiluun, Mia Höytö taas pari tuotepakettia yllärikasseihin jaettavaksi. Kaikki nämä ovat luonnon/luomukosmetiikkaa, ja näistä on tosiaan tulossa juttua lisää.


Jotta ei nyt vallan räjähtäisi käsiin tämä tavaramäärästä postaaminen, jatketaan juttua seuraavassa osassa.. :D

Lopuksi nyt vielä listaus miitin sponsoreista. Ja suurkiitokset sponsorien hankinnasta suurimmaksi osin vastanneelle M:lle!




8 kommenttia:

 1. Oho, onpas mun hiukset punaiset tossa kuvassa! Olisin itse veikannut Emmin peilikuvaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, en ole itsekään enää ihan varma kumpi siinä on.. Nyt jos Emmi tunnistaa peilikuvan omakseen niin ilmoittautukoot, niin korjaan virheeni :D

   Poista
 2. Oli meillä vallan niin mukavaa! Nähdäänks pian, et päästän jutustelemaan vaikka näistä tuotteista yhdessä lisää? Ois kiva kuulla, minä on ollu testissä hot ja mikä not :). Tai tokihan näistä on jo lueskeltukin osasta :P.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea, pitää heitellä ehdotusta vaikka sinne mein ryhmään =)

   Poista
 3. Haha, katselinkin tota kuvaa, että mitäs tuo rengas tuolla tekee. :D :D

  Noi kynsitarrat näyttää siisteiltä, täytyykin pitää silmiä enemmän auki ostosreissuilla jos vaikka sattuisi bongaamaan, eikä ole liian tyyriitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kätevästi samaan aikaankun kuvailin sponssikamoja niin vaihdoin uusia renkaita luistimiin.. .:D

   Noi vaikuttaisi kyllä oikein mukavilta tapauksilta :)

   Poista
 4. Onpas teillä ollut paljon sponsseja :o

  VastaaPoista