tiistai 7. tammikuuta 2014

13. Livbox (tammikuu -14) + "galaksikynnet"

Marraskuun Livboxista en ole ehtinyt postailla, koska kaikki muutkin miittipostaukset odottavan kirjoittajaansa yhä ja alati.. Mutta tänään tuli tuorein Livbox, sisältäen seuraavaa:

  • Etrê Belle Collagen & Aloe Vera Hydro Eyepads - tehohoito silmänympärysalueelle
  • Emmelle Original Pro+ -hammastahna
  • Lumene LAB Age Preventing suojaava silmänympärysvoide
  • Isadora Magnetic Nails -kynsilakka
  • No7 Beautiful Skin Day Cream Dry/Very Dry Skin
  • System 4 Bio Botanical Shampoo ja Bio Botanical Serum


Ensivaikutelma kyyniseen tapaani on vähän blah blah blah - hammastahnaa ja ilmeisesti "vaihtelun vuoksi" silmänympärysvoidetta ja naamarasvaa. Isadoran magneettilakkakin on pikkaisen jo menneen talven lumia. Tai sitä edellisen. System 4:set pääsevät varmaan heti käyttöön, ja kieltämättä silmänympärysnaamioasiakin vaikuttaa mielenkiintoiselle.

Toisinaan kuitenkin nämä ensivaikutelmat pettävät, kun tuotteita on kokeillut vähän pidempään. Ja jossain vaiheessa olisikin tulossa postausta Livboxin parhaimmistosta. Testikertojakin kun on jo kertynyt, ja postiiviisia yllättäjiäkin niiden muassa.

Joskus kesällä tein avaruuslakkaukset. En muista edes käyttämiäni lakkoja. Tuon kuita ja tähtiä sisältävän muistan ulkonäöltä, mutten merkkiä saati sävyn nimeä. Eikä nämä nyt erityisen avaruudelliset ole, pelkkiä tähtiä, kuita ja sydämiä.. Ihan nätti lakka oli, mutta hologlitterkuiden ja muiden onkiminen oli sen verran vaivalloista, että lähti uuteen kotiin.2 kommenttia: