tiistai 31. joulukuuta 2013

2013 parhaat(?) palat

Vuonna 2013 alkuvuodesta kynnet olivat aika kaameassa kunnossa, samoin kynsinauhat eikä nyt muutenkaan ollut kauheasti kehumista. Joitain ihan kivoja lakkauksia tuli arkistoista vastaan kuitenkin. Mielestäni kivoimmat lakkaukseni vuodelta 2013, olkaatten hyvät :).

Tammikuussa testailin leimausskittlejä DRK-A-laatalla ja hommasin Femme Fatalen Winter Hyacinthin. Kokeilin myös itselleni aiemmin tuntematonta geelilakkausmerkkiä, Red Carpet Manicurea ja pidettiin kynsihöynähtäneiden tapaaminen.


Helmikuuhun mennessä kynnet olivat vähän sievemmät ja lakkauksetkin vähän siedettävämpiä.. :D

Testattua tuli Barry M croc effects-cracklelakkaa ja Ninja Polishin valkokultatopperia. Hempeiltyä tuli ruusulakkausten ja nudeliukuvärjäysten muodossa.


Maalis-toukokuussa piteli hiljaisempaa, koska olin juuri aloittanut uudelleen yhden vanhan harrastukseni: neulomisen (ja vähän virkkaamisenkin).

No, jokatapauksessa nudemeininki oli nähtävästi kovassa huudossa tällöinkin. Oli makkaraa, Polka.comia, glitter-vampyyria ja vähän vähemmän nudea.


Kesäkuussa kynseilin vähän ahkerammin, koska kesäloma, paino sanalla loma tietysti. Tein Sensationaililla lakkausten päälle suojakerroksen Lontoo-Barcelona -reissua varten, inspiroiduin kavereiden ja kuninkaallisten hääuutisista ja Sonnen tavoin mustavalko-glittertopperit olivat kuuminta hottia.


Ideapankkina toimi myös Pinterest, josta höyhenkynnetkin olivat lähtöisin. Serkulle tein kerran neon-mustavalkoglitterhärpätyskynnet ja kokeilin ensimmäisiä käsiini saamia Kikon Sugar Matteja.


Heinäkuussa kotiuduttiin reissustakin ja mukana oli läjä uusia lakkoja, Kikoa tietenkin pääasiassa, mutta parit Illamasquatkit. Liitin blogin myös Facebookkiin pienen pähkäilyn jälkeen

Yllättäen testailin taas Kikon tekstuurilakkoja ja epäonnistuin leimailuissa niiden päälle, kokeilin joululahjaksi siipalta saatua vesipohjaista Piggy Paint -kynsilakkaa, tein blogihistorian kolmannet v-gapit ja testasin tietysti himotuslistalla kauan ollutta Illamasquan Raindropsia.


Heinäkuussa myös tein ensimmäisen tutoriaalini ikinä, vaikka se olikin lähinnä vain remake suomeksi jo olemassaolevasta tutosta. Kohtahan se ystävänpäiväkin  jo kolkuttaa ovella... :DElo-lokakuussa piteli taas jotakuinkin hiljaisempaa lakkausten osalta, oli töitä, festarijärkkäröintiä ja muuta pientä niiden ainaisten neulomisten lisäksi. Sain nyt jo valitettavasti lopetettavalta BellaNailsilta Gella-geelilakkaussetin kokeiluun, ja sainkin aika unelmaisen geeliranskiksen aikaan, vaikka itse sanonkin.

Lisäksi kokeilin ensikertaa teppimania koristeluteipeillä, jatkoin herkkislinjaa ja iskin vaihteeksi siirtokuvat kynsille.


Marras-joulukuukin oli astetta hitaampaa kynsirintamalla, vaikka marraskuussa olikin kaikin puolin runsas miitti (josta en ole saanut aikaiseksi postata vieläkään), ja joulukuussa kynsiäkin tein sitten vähän ahkerammin.  Skittletteä, circle/dot/pyörylä/pallura-glitteröintiä, kamee-kynnet ja koko kynnen tarrailua.


Löytyikö suosikkeja näiden joukosta? :)

Onnellista alkavaa vuotta kaikille!8 kommenttia:

 1. Täytyy kyllä vaan myöntää, että nämä _kaikki_ on kyllä todella kauniita ja just sun näköisiä lakkauksia!

  VastaaPoista
 2. Nuo oranssi-kultaiset v-gapit, niin hienot!
  Käypä kurkkaamassa mun listaa... :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miekin tykkään niistä aika lailla ^__^ Ja käynpäs kurkkaamassa!

   Poista
 3. Susoikit löytyy kyllä, tuolla ennen puoliväliä valkoiset lakkaukset, jossa hopeanharmaat leimaukset ja timangit keskellä - ne on superihanat! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan erilaisia lakkauksia! Inspiroiva postaus :) Äkkiseltään suosikeiksini nousivat Kikon Sugar mattit sekä Piggy Paintit kultaglitterillä. Glitterit ja hiekkalakat ovatkin olleet tämän vuoden kestosuosikkejani :)

  VastaaPoista