perjantai 13. joulukuuta 2013

Olipa kerran...

...veronpalautukset. Sen pituinen se.


Tilasin Polish Me Sillyltä (ent. Lush Lacquer) kolme minilakkaa, Clowning Aroundin, Frecklesin ja joulukokoelman Surprise Me:n. Surprise Me:tä ehdin jo testatakin, mutten ole ihan vielä päättänyt, pidänkö lakasta sittenkään.

Illamasqualta tilaaminen on himoittanut varmaan pari, kolme vuotta jo. Mutta nyt vasta sain mahdollisuuden tilata ilman sen suurempia syyllisyydentuntoja (:D).  Vasemmalta alkaen: Noble, Creator, Fragile, Facet, Nomad ja Blizzard. Ajattelin Blizzardin olevan ehkä liian samanlainen OPI Pirouette My Whistle -lakan kanssa, mutta eivät ne sitten olleetkaan. PMW:ssa glitterit ovat harmaanhelmiäisiä, Blizzardissa puhtaan valkoisen helmiäisiä, ja glitterit ovat erikokoisiakin.

Kynsiin pääsivät ookan Showstopperista kimppatilaama Essien Lilacism ja PMS:n Surprise Me. Dot-glitter-hökötyksessä on isoja ja vähän pienempiä erivärisiä palluraglittereitä, pientä hologlitteriä ja melko pieniä erivärisiä hexejä. Sitä odotellessa, että joku indiemerkki tekisi mattaneon-dot-glitterlakan, jossa ne glitterit olisivat samalla tavalla ohuenohuita kuin Clowning Aroundissa tai Frecklessissä.

Päällyslakkana Mereneidin Top it All, jonka sain taannoisessa kauneus- ja kynsiharrastajien miitissä,josta en ole vieläkään saanut aikaiseksi postattua, hupsista. Päällyslakka on Seche Vitemäisen mukavan paksua, yhtä helppo levittää ilman lirumisia kynsinauhoille. Kiiltokin on kohdallaan, eikä kutistumisia ole tullut. Kuivumisnopeuskin on samaa luokka kuin Sechellä, n. 10 minsassa iskunkestävä. Hintaa Top it All-pikakuivattavalla päällyslakalla on vain murto-osan Sechestä, mutta tietysti tuohon tulee postikulutkin päälle jos tilaa.
Tästä Suprise Me:stä tykkääminen on nyt hieman vaakalaudalla, vaikka tiesin, että noita isoja glittereitä joutuu etenkin kalastelemaan pullon pohjalta. Mutta näistä jouduin jok'ikisen pyöreän glitterin kalastamaan erikseen appelsiinipuutikulla ja möyhentämään lakkapullon pohjaa, jonne lähestulkoon kaikki isot olivat liiskaantuneet. Meni ehkä vartti pelkästään pyöreiden glittereiden kaivamiseen ja asetteluun, huhhei. Pitää antaa kuitenkin toinen mahdollisuus varmaan tällekin, vaikka olenkin jo aika varma, että tämä lähtee uuteen kotiin.

14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. On se kyllä ihan kivannäköinen, mutta jotenkin tuo soheltaminen aiheutti epätykkäysreaktion :<

   Poista
 2. noi Illamasquan lakat näyttää tosi kivoilta:)

  VastaaPoista
 3. Droolure tolle Suprise Me:lle! Tiedät, keneen ottaa yhteyttä, jos harkitset ihanuudesta luopumista. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vähän jo ounastelin että voisit tykätä ;D

   Poista
 4. Söpöt kynnet. Ihana tuo hilelakka. Oon ite tähän mennessä vaan kuolannut tollasia indietyyppisiä pyöröhilelakkoja (ja muitakin), kun tulee vähän tyyriit postikulut, jos vaan itselle tilaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Tyyriit on postikulut nykyään kyllä.. Mie tilasin minilakkoja, niin kait tuli hiukan edullisemmaksi postitkin sitten. Ja tietysti ne veronpalautukset vaikutti asiaan. :D

   Poista
 5. Mä asetun myös jonoon Surprise Me:n kotiuttajista ;) Ihana<3

  VastaaPoista
 6. Ei oo totta! Toi suprise me on musta ihanan näköinen! Tosi nättejä noi värikkäät ja isot glitterit!! <3 :D
  Tulos on niin hieno, että musta se oli vaivan arvoista ;)

  VastaaPoista